Много потребители на социалната мрежа VKontakte не знаят, че на VK.com има не само обществени функции, но и скрити функции. Една от тези добавки ви позволява да пишете всякакви съобщения, като използвате зачертан текст, който при някои обстоятелства открива напълно нови възможности в дизайна, например, на публикации в общностите.

Пишем пресечен текст на VKontakte

По същия начин както в случая на изпращане на празни съобщения , в процеса на писане на букви с отместващи символи, ще трябва да приложите специален код, който се използва в много други ресурси в Интернет. В допълнение, описаният код често се използва в различни редактори и програми, независимо от операционната система.

Не използвайте техниката на прекъсване твърде често, тъй като това просто прави публикациите ви нечетливи!

Ако е необходимо, можете да използвате желания набор от знаци, когато пишете публикации от мобилни устройства - резултатът от това няма да се промени, ако следвате инструкциите.

 1. Отворете сайта на социалните. мрежа VK и отидете на мястото, където искате да напишете съобщение, използвайки зачертан текст.
 2. Избиране на място за писане на съобщение с помощта на изтриващ текст VKontakte

  В рамките на тази статия ще разгледаме случая на написване на послание с отместващи символи в дискусиите в групата VKontakte.

 3. Задръжте курсора на мишката над полето за главното съобщение и въведете съобщение, част от което трябва да бъде прекратено.
 4. Писане на съобщение за вмъкване на текст за отметка VKontakte

 5. От въведените знаци изберете думата, която искате да пресече.
 6. Изберете дума, за да използвате кода, за да напишете отметка VKontakte

  Броят на символите, които са едновременно прекратени, не се ограничава до нищо, но ако е необходимо, да се пресече всяко голямо съобщение, описано, методът е изключително неудобен. Това се дължи на факта, че всички по-нататъшни действия се извършват изключително в ръчен режим.

 7. Поставете курсора на мишката преди първия знак на думата за заличаване и запишете следния символен набор, преди изключвайки символите () .
 8. &#()822;

  Вмъкване на код в съобщение за писане на текст с начертани символи VKontakte

  За да опростите процеса на редактиране, препоръчваме да използвате клавишните комбинации "Ctrl + C" и "Ctrl + V" .

 9. Повтаряйте горното действие на всеки следващ знак в думата или с няколко думи, ръководени единствено от оригиналното местоположение на интервалите.
 10. Въведете правилно код в съобщението за писане на изтриващия текст VKontakte

  За повече разбиране обърнете внимание на екранната снимка, предоставена от нас.

 11. Кликнете върху "Запазване" или "Изпращане" , в зависимост от мястото на писане и вида на съобщението.
 12. Изпращане на съобщение с код, за да напишете отметка VKontakte

 13. Кликнете върху "Запазване" или "Изпращане" , в зависимост от мястото на писане и вида на съобщението.
 14. Изпращане на съобщение с код, за да напишете отметка VKontakte

  Техниката ще бъде напълно функционална при редактиране на предварително написано съобщение, независимо от местоположението.

 15. След като изпратите съобщението си, вие и всеки, който чете този текст в бъдеще, ще видите преочертаните преди това символи.
 16. Успешно бяха прескочени символите в съобщението с кода за писане на зачеркнатия текст VKontakte

Препоръчително е да не поставяте знаците пред пространствения знак, тъй като пропускането на буквата също е пресечено от съответната хоризонтална линия.

Това завършва всички действия за писане на прекратения текст. Все пак има още няколко точки, които трябва да бъдат изяснени.

При редактиране и запазване на съобщението, в което е използван описаният по-горе код, символите за прекръстени символи ще се върнат в първоначалното си състояние, независимо от използвания език. Следователно, от първото време е желателно правилно да се пресече текстът или да не се обработват големи обеми символи, като се използва тази техника.

Редактиране на съобщение с вмъкнатия код, за да напишете отметка VKontakte

Не е необходимо да поставяте кода пред препинателни знаци, тъй като това не оказва влияние върху тях.

Пожелаваме ви късмет, когато използвате пресечения текст на VKontakte.