За да записвате информация на диск в Windows, е осигурен вграден инструмент, но не осигурява такова място за подробна конфигурация, като програми на трети страни. Ако искате да контролирате напълно процеса на запис, тогава си струва да погледнете към програмата ImgBurn.

ImgBurn е специален софтуер, предназначен за писане на информация на диск. С тази програма можете лесно да създадете диск с информация, аудио компактдиск, запишете изображения и др.

Съветваме ви да погледнете: Други програми за записване на дискове

Записване на изображения

Ако имате изображение, което трябва да бъде написано на диск, то с ImgBurn можете почти незабавно да изпълнявате тази задача. Програмата работи тихо с всички съществуващи графични формати, така че няма да е необходимо да конвертирате предварително.

Изгаряне на изображение на диск в ImgBurn

Създаване на изображение

Можете да направите обратното: например имате диск, от който искате да направите изображение. С ImgBurn можете бързо да създадете изображение и да го запазите във всяка удобна папка на компютъра си.

Създаване на изображение от диск в ImgBurn

Писане на файлове

Всички налични файлове на компютъра, ако е необходимо, могат да бъдат записани на диска. Например, като записвате музика, можете да я възпроизвеждате в плейъра си.

Писане на файлове на диск в ImgBurn

Създаване на изображение от съществуващи файлове и папки

Всички файлове и папки на компютъра могат да бъдат поставени в изображение, което може да бъде написано на диска или да бъде стартирано с помощта на виртуално устройство.

Създаване на изображение от съществуващи файлове и папки в ImgBurn

инспекция

Отделен инструмент ви позволява да проверите качеството на записа и да проверите пълната стойност на записаното изображение чрез директно сравнение.

Проверете дисковете в ImgBurn

Изследване на свойствата

Получете цялата необходима информация за диска, като посетите леко неправилно преведената секция "Тест за качество". Тук можете да намерите размера, броя сектори, типа и много други.

Проучване на свойствата на диск в ImgBurn

Статус на дисплейната задача

Непосредствено под прозореца на програмата се показва допълнителен прозорец, в който се записват всички действия, които програмата е извършила.

Показване на състоянието на работата в ImgBurn

Предимства ImgBurn:

1. Прост интерфейс с поддръжка на руския език (от сайта на програмиста трябва да изтеглите пукнатината и да я поставите в папката "Език" в папката на програмата);

2. Прост процес на записване на информация;

3. Инструментът е абсолютно безплатен.

Недостатъци на ImgBurn:

1. По време на инсталирането на програмата на вашия компютър, ако не отхвърлите своевременно, ще бъдат инсталирани допълнителни промоционални продукти.

ImgBurn е лесен, но мощен инструмент за заснемане на изображения и файлове на диск. Програмата изпълнява напълно всички посочени функции, така че тя може безопасно да се препоръчва на потребителите за ежедневна употреба.

Свали ImgBurn безплатно

Изтеглете последната версия на програмата от официалния сайт