IOS устройства Независимо дали става дума за iPhone, iPad или iPod, можете да го защитете по няколко начина - с парола, Touch ID (скенер с пръстови отпечатъци) или Face ID (разпознаване на лице). Всяко от тези защитни мерки има недостатък - ако паролата е забравена или въведена няколко пъти неправилно, екранът е счупен или един от сензорите е повреден, просто няма да можете да отключите устройството с ябълка. За щастие има специални програми, които ви позволяват да премахнете блокирането и една от тях ще бъде обсъдена в тази статия.

iMyFone L LockWiper помага да "съживите" заключените iPhone, iPad и iPod Touch. Програмата поддържа съвременните версии на iOS и работи с всички устройства на Apple, включително моделите от последно поколение. С неговата помощ можете буквално да отключите устройство само за няколко минути, без значение кой метод е защитен. Всъщност iMyFone L LockWiper има само една функция, но е универсална и гарантира ефективността във всички случаи на блокиране.

Основен прозорец на

Важно: Когато премахвате защитата с iMyFone L LockWiper, всички данни от устройството ще бъдат изтрити и iOS, инсталирани на него, автоматично ще бъдат актуализирани до последната налична версия. Въпреки това, при наличието на резервно копие в iCloud, информацията ще бъде възстановена.

Инсталиране на нова версия на операционната система в iMyFone LockWiper

Вижте също: Как да възстановите iPhone чрез iTunes

4-цифрена парола

Ако устройството ви с iOS е защитено с обикновена четирицифрена парола и сте го забравили, няколко пъти сте го въвели неправилно или просто не можете да го въведете (например поради счупен дисплей), използвайте iMyFone L LockWiper, за да заобиколите или по-скоро да възстановите тази защита. Всичко, от което се нуждаете, е да свържете мобилното си устройство към компютъра си посредством включения в комплекта Lightning кабел и да започнете процедурата за възстановяване. По същия начин, той може да бъде отключен и купен от ръцете на iPhone или iPad, ако е заключен от предишния собственик.

Свържете iPhone с компютър за iMyFone LockWiper

6-цифрена парола

Кодът за достъп, състоящ се от шест символа, може просто да забравите или да въведете грешката. Като по-проста парола тя може да бъде променена от друг потребител или деца и, разбира се, ще бъде безполезна, ако екранът на мобилното устройство е повреден. Във всички тези случаи можете и трябва да използвате iMyFone L LockWiper, за да отключите заключването, инсталирано на вашия iPhone, iPad или iPod. Неопитните потребители със сигурност ще бъдат доволни от факта, че всяко от стъпките за възстановяване е придружено от визуални улики.

Инструкции за използване на програмата iMyFone LockWiper

Докоснете идент. № (скенер с пръстов отпечатък)

Скенерът за пръстови отпечатъци, който е надарен с устройства от Apple от предишни поколения, също може да се провали поради физически щети, същото може да се случи и с пръста на собственика (това се случва понякога). Както в случая с паролите, идентификационният номер, зададен за защита, може да бъде променен случайно или конкретно или да принадлежи на предишния собственик на устройството. iMyFone L LockWiper лесно ще премахне такава ефективна защита, след което ще ви позволи да се възползвате напълно от възможностите на вашето мобилно устройство и, разбира се, да внесете нов пръстов отпечатък в неговата памет.

Най-новата версия на операционната система бе успешно заредена от iMyFone LockWiper

Идентификация на лице (Face Recognition)

IPhone X, който беше пуснат от Apple през есента на 2017 г., както всички следващи модели, е надарен с напълно нова технология за защита - разпознаване на лица. Кога може да е необходимо да се заобиколи блокирането на Face ID? В същото време, когато такава необходимост възниква с дактилоскопичен скенер. Причините са следните: неуспехът на лицето, отговорно за работата на сензорите на модула (например в резултат на тежки повреди на дисплея), закупуването на използвани устройства или съзнателната промяна на лицето на собственика в настройките. Дайте на iMyFone L LockWiper няколко минути и програмата гарантира, че ще деактивира заключването на iPhone в лицето.

Успешно отключване на устройство в iMyFone LockWiper

Инсталиране на iOS от файл

Както вече беше казано в началото на нашия преглед, в процеса на отключване на iPhone, iPad и iPod всички потребителски данни се изтриват и с него се актуализира версията на операционната система.

Процедура за нулиране на паролата на мобилно устройство на Apple в iMyFone LockWiper

iMyFone L LockWiper, в допълнение към директно изтегляне на iOS от уебсайта на Apple, предоставя възможност за инсталиране на фърмуер на мобилно устройство от предварително свален файл. Това, разбира се, малко, но много приятно и полезно в случаите, когато интернет трафикът е ограничен.

Актуализиране на операционната система и добавяне на ваш собствен OS файл в iMyFone LockWiper

достойнство

  • Прост и интуитивен интерфейс;
  • Наличие на пробна версия;
  • Гарантирано отключване;
  • Автоматично актуализиране на iOS на последната налична версия.

недостатъци

  • Изтриване на данни след отключване;
  • Липсата на локализация на руски език;
  • Високата цена на пълната версия.

iMyFone L LockWiper е чудесно решение, когато трябва да отключите своя iPhone, iPad и iPod Touch. Независимо от това как и какъв тип заключване е инсталиран на устройството, това просто и лесно за използване приложение ще се справи бързо и ефективно, като допълнително ще ви даде възможност да обновите операционната система.

Изтеглете iMyFone L LockWiper Trial

Изтеглете последната версия на програмата от официалния сайт