Безплатна версия Hamachi ви позволява да създавате локални мрежи с възможност за свързване на до 5 клиенти наведнъж. Ако е необходимо, тази цифра може да бъде увеличена до 32 или 256 участници. За да направите това, потребителят трябва да си купи абонамент с необходимия брой опоненти. Да видим как се прави това.

Как да увеличите броя на слотовете в Hamachi

  1. Влезте в профила си в програмата. Вляво кликнете върху "Мрежи" . В дясната част се показват всички налични данни. Кликнете върху "Добавяне на мрежа" .

  Добавяне на нова мрежа за увеличаване на слотовете в Hamachi

  2. Изберете типа на мрежата. Можете да оставите стандартната "Мрежа" . Кликнете върху "Напред" .

  Избор на типа на новата мрежа за увеличаване на слотовете в Hamachi

  3. Ако връзката се осъществява с парола, поставете отметка в съответното поле, въведете необходимите стойности и изберете типа абонамент.

  4. След като кликнете върху бутона "Напред" . Получавате страницата за плащане, където трябва да изберете начина на плащане (тип на картата или платежна система), след което въведете данните.

  Такса за абонамент за разширение на слота в Hamachi

  5. След прехвърлянето на желаната сума мрежата ще бъде на разположение за свързване на избрания брой участници. Ще рестартираме програмата и ще проверим какво се е случило. Кликнете върху "Свързване с мрежата" , въведете идентификационните данни. В близост до името на новата мрежа трябва да има цифра с броя на наличните и свързани участници.

  Проверка на броя на слотовете

В това отношение добавянето на слотове към Hamachi приключи. Ако възникнат проблеми, моля, свържете се с екипа за поддръжка.