Грешки при работа с програмата iTunes - много често явление и, честно казано, много неприятно. Въпреки това, знаейки кода за грешка, можете да определите по-точно причината за възникването му и следователно бързо да го премахнете. Днес става дума за грешка с код 2003.

Грешка с кода от 2003 г. се появява при потребителите на iTunes, когато има проблем с USB връзката на компютъра ви. Съответно, по-нататъшни методи ще бъдат насочени основно към решаването на този проблем.

Как да се определи грешка 2003?

Метод 1: Рестартирайте устройствата

Преди да преминете към по-радикални начини за решаване на проблема, е необходимо да се уверите, че проблемът не се крие в обикновена системна повреда. За да направите това, рестартирайте компютъра и съответно съответното ябълково устройство, с което работите.

И ако трябва да рестартирате компютъра в обичайния режим (чрез менюто "Старт"), тогава устройството за ябълка трябва да бъде рестартирано насилствено, т.е. да настроите едновременно бутоните за захранване и начална страница на притурката, докато устройството прекъсне реката (обикновено трябва да задържите бутони за около 20-30 секунди).

iTunes Error 2003

Метод 2: Свържете към друг USB порт

Дори ако вашият USB порт на компютъра е напълно функционален, все пак трябва да свържете притурката си към друг порт, като вземете предвид следните препоръки:

1. Не свързвайте iPhone към USB 3.0. Специален USB порт, отбелязан със син цвят. Тя има по-висока скорост на предаване на данни, но може да се използва само със съвместими устройства (например флаш памети 3.0). Apple gadget също трябва да бъде свързан към нормален порт, защото при работа с 3.0 можете лесно да имате проблеми при работа с iTunes.

2. Свържете своя iPhone директно към вашия компютър. Много потребители свързват устройства с ябълки към компютъра чрез допълнителни USB устройства (концентратори, клавиатури с вградени портове и т.н.). По-добре е да не използвате тези устройства, когато работите с iTunes, тъй като те могат да бъдат виновни за грешката през 2003 г.

3. За настолен компютър свържете от гърба на системния модул. Съвет, който често работи. Ако имате настолен компютър, свържете притурката към USB порта, който се намира на гърба на системата, който е най-близо до "сърцето" на компютъра.

Метод 3: Сменете USB кабела

На нашия сайт многократно е казано, че когато работите с iTunes, е необходимо да използвате оригиналния кабел без никакви повреди. Ако кабелът ви не е целочислен или не е бил направен от Apple, струва си да го замените, тъй като дори най-скъпите и сертифицирани Apple кабели могат да работят неправилно.

Надяваме се, че тези прости препоръки ви помогнаха да решите проблема с грешка от 2003 г., когато работите с iTunes.