Първото нещо, за което мисли собственикът на устройството с Android, озадачено от възможностите за модифициране и / или персонализиране на софтуерната част на устройството му, е придобиването на правата на суперпотребителя. Сред огромния брой начини и методи за получаване на права на root, лесни за използване приложения, които ви позволяват да извършите операция с няколко щраквания на мишката в прозореца на Windows, са много популярни. Това е решението на програмата KingROOT.

KingROOT е едно от най-добрите решения до момента за получаване на права на root за голямо разнообразие от устройства, работещи с Android. Според разработчика, с помощта на този инструмент, способността да се получат права на суперпотребител става достъпна за повече от 10 000 устройства от различни модели и модификации. Освен това се предоставя поддръжка на повече от 40 000 фърмуера на Android.

поддръжка на официални уеб страници за устройства KingROOT

Впечатляващи цифри и дори, ако са малко преувеличени от разработчика, е необходимо да се твърди, че успешното получаване на правата на суперпотребителя с помощта на KingROOT вече е успяло на огромен брой различни устройства - Samsung, LG, Sony, Google Nexus, Lenovo, HTC, ZTE, Huawei и безброй устройства категория "Б" от Китай. Работи с всички версии на Android от 2.2 до 7.0. На практика универсално решение!

Свързване на устройството

При стартиране програмата ви пита да свържете устройството и след това любезно ви подканя какви действия да предприемете, за да изпълните процедурата успешно.

KingROOT Windows намеква как да активирате отстраняването на грешки

Дори ако потребителят не знае как правилно да сдвоява устройството за процедури, подобни на тези, които получават права на root, следвайки указанията на KingROOT, води до успех в повечето случаи.

KingROOT намекването за Windows дава достъп до ADB

Имаме наистина модерно и функционално решение.

KingROOT връзка с Windows устройство, анимация

Получаване на права на корен

За да получите правата на супер потребители на устройство, свързано с програмата, потребителят няма нужда да взаимодейства с голям брой елементи или да определя каквито и да е настройки. За да започнете процеса на получаване на правата за root, има един бутон "Стартиране на корен" .

Устройството KingROOT е определено, готово за корениране, бутон за стартиране на корен

Допълнителни функции

След извършване на процеса на получаване на програмата за root-rights KingROOT за PC се опитва да наложи инсталирането на допълнителен софтуер от потребителя. В случая на версията на Windows потребителят има избор.

Допълнителни приложения на KingROOT
Наред с други неща, с помощта на KingROOT, можете да проверите наличието на права на суперпотребител на устройството. Достатъчно е да свържете устройството с USB грешки към компютъра и да стартирате приложението.
Проверка на rootROOT за правата на root

достойнство

  • Практически универсално решение за придобиване на права. Поддръжка на голям брой устройства, включително устройства Samsung и Sony, които са трудни за решаване;
  • Подкрепа за почти всички версии на Android, включително и най-новите;
  • Приятно и модерно интерфейс, не претоварен с допълнителни функции;
  • Процедурата за получаване на правата на root е много бърза и не създава трудности дори за начинаещите потребители.

недостатъци

  • Липсата на руска версия на Windows;
  • Налагането на допълнителен потребител, често безполезен за софтуера на крайния потребител;

По този начин, ако говорим за основната функция на KingROOT - да получим правата на Superuser на устройството с Android - програмата се справя перфектно с тази задача и като цяло може да се препоръча за използване.

Свали KingROOT безплатно

Изтеглете последната версия на програмата от официалния сайт