Днес има доста различни играчи, всеки от които има своя собствена функционалност. В тази статия ще говорим за може би най-популярната подобна програма - KMPlayer.

CMS Player е популярен медиен плейър, който може да възпроизвежда както файловете на компютъра, така и поточното видео. Играчът има отличен набор от функции, които потребителят може да се нуждае от употреба.

Подкрепа за голям брой формати

KMPlayer може да бъде интересен за потребителите, преди всичко защото е оборудван с поддръжка на повечето аудио и видео формати.

Подкрепа за голям брой формати в KMPlayer

Конвертиране в 3D

Само с едно кликване върху специален бутон видеоклипът ви може да бъде преобразуван от 2D режим в 3D, осигуряващ удобно гледане със специални анаглифни очила.

Преобразувайте в 3D в KMPlayer

Прилагане на ефекти и филтри

Вграденият набор от инструменти ще ви позволи да прецизирате качеството на възпроизвежданото видео и аудио. Например, за разлика от Media Player Classic, има много по-голям набор от настройки и инструменти за подобряване на цветовете във видеоклипа.

Прилагане на ефекти и филтри в KMPlayer

Shortcuts

Почти всяко действие в плейъра има свои собствени клавишни комбинации. Ако е необходимо, можете да посочите свои собствени комбинации.

Горещи клавиши в KMPlayer

Изпълнението на улавяне

Една от интересните функции на този мултимедиен плейър е да подчертае възможността за заснемане от видеоклип на звук, изображение или цял видеоклип.

Изпълнение на улавянето в KMPlayer

Работа със субтитри

Програмата поддържа всички формати на субтитрите, в тази връзка няма да имате проблеми с несъвместимост. Освен това, ако е необходимо, можете да добавите файл със субтитри към видеото или да ги създадете директно от прозореца на плейъра, като настройвате по свое усмотрение.

Работа със субтитри в KMPlayer

мащабиране

В зависимост от разделителната способност на екрана, качеството на видеоклипа или вашите предпочитания, можете по всяко време да можете да промените мащаба, съотношението и дори да изрежете видеото, като по този начин изрежете ненужните зони.

Мащабиране в KMPlayer

Настройки за възпроизвеждане

Вградените инструменти за регулиране на възпроизвеждането ви позволяват да промените скоростта на възпроизвеждане на видео или музика, да подобрите качеството на звука, да настроите тона и много други.

Настройване на възпроизвеждането в KMPlayer

Получаване на подробна информация за записа

Ако трябва да знаете подробностите за текущо отворения файл в програмата, можете да получите тази информация, без да прибягвате до приложения на трети страни.

Получете подробна информация за влизането в KMPlayer

Създаване и управление на отметки

За да може да преминете към определена точка във видеоклипа, програмата осигурява функция за създаване на отметки.

Създаване и управление на отметки в KMPlayer

Използване на плъгини

Тъй като KMPlayer емулира частично популярен плейър с Winamp, плъгините, приложени за Winamp, могат да функционират добре в KMPlayer. Тази функция ви позволява да добавяте нови функции към програмата.

Използване на приставки в KMPlayer

Поддръжка на H.264

H.264 - популярен декодер, който ви позволява да компресирате видео, като същевременно поддържате същото качество.

Предимства на KMPlayer:

1. Сравнително удобен за ползване интерфейс, но все още губи в удобството на Media Player Classic;

2. Има руски език;

3. Разпределени абсолютно безплатно.

Недостатъци на KMPlayer:

1. Когато в програмата няма файлове, на екрана се показват реклами;

2. По време на инсталирането, ако не отхвърлите своевременно, продуктите от Yandex ще бъдат инсталирани.

KMPlayer е мощен и удобен медиен плейър с огромен набор от функции и настройки. Играчът успя да се докаже сред милиони потребители, продължавайки да расте уверено.

Свали КМП Плеер безплатно

Изтеглете последната версия на програмата от официалния сайт