За всяка програма, инсталирана на компютъра, важни актуализации излизат с течение на времето, които са силно препоръчителни. Новите версии Ви позволяват да оптимизирате приложението за вашата операционна система, да "променяте" дупките за сигурност и да добавяте нови полезни функции. За да се опрости задачата за инсталиране на актуализация за целия софтуер на компютъра, се изпълнява просто приложение SUMo.

SUMO е полезен софтуер, който търси актуализации за всички приложения, инсталирани на компютъра. При първото стартиране цялата система ще бъде сканирана. Това е необходимо, за да се състави списък на инсталирания софтуер и да се следи пускането на нови версии.

Съветваме ви да погледнете: Други решения за актуализация на софтуера

Актуализиране на препоръките

След като сканирането приключи, за всяка от тях се показва съответната икона: зелен отметка - не изисква актуализации, звездичка - открива се нова версия, но не се изисква инсталация и се препоръчва удивителен знак.

Препоръки за актуализиране в SUMo

Прост процес на обновяване

Проверете една или повече от програмите, които искате да актуализирате, след което кликнете върху бутона "Актуализиране" в долния десен ъгъл. След избора ще бъдете пренасочени към официалния сайт на SUMo, където ще бъдете помолени да изтеглите необходимата актуализация.

Прост процес на обновяване в SUMo

Бета версии

По подразбиране тази опция е деактивирана, но ако искате да тествате нови приложения от любимите си приложения, които още не са включени в окончателните актуализации, активирайте съответния елемент в настройките.

Актуализиране на бета версия в SUMo

Избиране на източник за получаване на актуализации

По подразбиране безплатната версия изтегля нови версии за програми от сървърите на програмистите. Въпреки това, SUMO ви позволява да изтеглите актуализации от официалния сайт на актуализирания софтуер, но за това трябва да отидете на Pro версия.

Избиране на източник за получаване на актуализации в SUMo

Съставяне на списък с игнориран софтуер

За някои продукти, особено пиратски продукти, не се препоръчва да се инсталират нови версии, защото тя може и изобщо да ги изхвърли от ред. В тази връзка SUMo добави функцията за съставяне на списък с програми, които няма да бъдат проверени.

Съставяне на списък с игнорирани програми в SUMo

Предимства:

1. Удобен процес на търсене и инсталиране на актуализации за целия софтуер, инсталиран на компютъра;

2. Наличие на безплатна версия;

3. Прост интерфейс с поддръжка на руски език.

недостатъци:

1. Изрязана безплатна версия и редовни напомняния за закупуването на Pro версия.

SUMo е полезен софтуер, който ви позволява да поддържате уместността на всички програми, инсталирани на вашия компютър. Препоръчва се за инсталиране на всички потребители, които искат да поддържат сигурността и производителността на компютъра.

Свали SUMo безплатно

Изтеглете последната версия на програмата от официалния сайт