Сега Google Chrome - това е почти най-популярният браузър сред потребителите. Стилен дизайн, добра скорост, удобна навигация, всички харесват хората, които използват този браузър. Само скоростта на работата се дължи на популярния двигател Chromium, той започна да използва и други браузъри, например Kometa (Comet) .

Уеб браузърът Комета браузър (Comet браузър) е подобен на Chrome с много опции, но също така има своя собствена уникалност.

Собствена търсачка

Браузърът използва търсачката си Kometa Search. Разработчиците гарантират, че такава система намира информация бързо и задълбочено.

Comet Browser Search Engine

Режим "инкогнито"

Ако не искате да оставяте следи в историята на браузъра, можете да използвате режима "инкогнито". Така че "бисквитките" няма да се съхраняват на компютъра.

Режим "инкогнито" в браузъра "Комета"

Начална страница

Началната страница показва новини и прогноза за времето в реално време.

Начална страница на браузъра Comet

страничен панел

Друга характеристика на Kometa (Comet) е лентата с инструменти за бърз достъп. Когато браузърът се затвори, иконата на активната лента се показва до часовника.

Странична лента в браузъра Comet

Така че потребителят ще бъде наясно с входящите съобщения по пощата или други важни известия. Този панел се инсталира и премахва отделно от браузъра.

Предимства на браузъра Comet:

1. руски интерфейс;
2. Бърза инсталация на браузъра;
3. Създаден въз основа на браузъра Chromium;
4. Панел за функционален достъп;
5. собствена система за търсене;
6. Налице е режим "инкогнито".

недостатъци:

1. затворен изходен код;
2. Не оригиналност - много функции се копират от други браузъри.

Браузерът Комета (Comet) е предназначен за бърза и удобна работа и забавление в Интернет. Предлагаме ви да се запознаете с тази програма.

Свали Kometa (Comet) безплатно

Изтеглете последната версия на програмата от официалния сайт