За геймъри, които предпочитат мултиплейър игри, са разработени много програми за гласова комуникация, така че играчите да могат да организират екипна игра. Наскоро в мрежата се разпространяват програми с различно качество, но ще се съсредоточим върху доказани. Една от тях е програмата RaidCall.

RaidCall - една от най-популярните програми сред геймърите. Използва се за гласови и чат разговори. Също така можете да осъществявате видеообаждания тук, ако, разбира се, имате свързана работна видеокамера. за разлика от Skype RaidCall е създаден специално за комуникация на потребителите по време на играта.

Моля, обърнете внимание!

RaidCall винаги работи като администратор. По този начин програмата получава разрешение за извършване на промени в системата. RaidCall веднага след първото стартиране натоварва външни програми, като GameBox и други. Ако искате да избегнете това, преди да започнете програмата, прочетете тази статия:

Как да премахнете RaidCall реклами

Гласова комуникация

Разбира се, в RaidCall можете да осъществявате гласови повиквания и да комуникирате с приятели. По-скоро тя може да се нарече гласов чат в групата. По време на играта това помага за организирането на работа в екип. Между другото, програмата почти не зарежда системата, така че можете спокойно да играете и не се притеснявайте, че игрите ще се забавят.

RaidCall Гласова комуникация

Видео предавания

В раздела "Видео показване" можете да говорите в чата с помощта на уеб камера и да включите и онлайн предавания. Точно както при гласовата комуникация, тази функция е достъпна само в групи. Но не само групи, а само препоръчвани.

RaidCall видео шоу

кореспонденция

Също така в RaidCall можете да общувате с вградения чат. В

Райън Чайлд

Препращане на файлове

С помощта на RideCall можете да препращате документи до вашия събеседник. Но, за съжаление, процесът на прехвърляне на файлове отнема доста време.

Прехвърляне на файлове с RaidCall

Излъчвайте музика

Друга интересна особеност на програмата е възможността да се излъчва музика към канала. Като цяло, можете да излъчвате всички аудио събития, които се случват на вашия компютър.

RaidCall Music Mode

групи

Една от характеристиките на програмата е създаването на собствена група (помещения за комуникация). Всеки потребител на RaidCall може да създаде 3 групи за онлайн комуникация. Това е лесно, просто кликнете върху "Създаване на група" в горния ред на менюто, задайте целта си, например "Игри" и изберете от 1 до 4 игри като групов приоритет. Също така можете да промените името на групата, а в настройките можете да ограничите достъпа до групата.

RaidCall Създаване на група

Черният списък

В RaidCall всеки потребител, който можете да добавите към черния списък. Освен това можете да игнорирате всеки потребител в групата, ако сте отегчени от съобщенията му.

RaidCall Blacklist

достойнство

1. Ниска консумация на компютърни ресурси;
2. Високо качество на звука;
3. Минималното закъснение;
4. Програмата е напълно безплатна;
5. Можете да добавите голям брой участници към групата;

недостатъци

1. Твърде много реклама;
2. Някои трудности с видео комуникацията;

RaidCall е безплатна програма за онлайн комуникация, позиционирана от разработчиците като гласова социална мрежа. Програмата набира популярност сред потребителите поради ниската консумация на ресурси. Тук можете да осъществявате гласови повиквания и видеообаждания, да чатите и да създавате групи.

Свали RaidCall безплатно

Изтеглете последната версия от официалния уебсайт