Можете да се запознаете с много програми за обучение, чиято цел е да преподавате граматически или английски език. Те действат на различни алгоритми и често имат свой избор на уроци. LanguageStudy се различава от останалите, тъй като помага да се научат само нови думи, като се изпълни целия речник. Студентът има право да избере удобен списък с думи, да го добави и да започне да учи. Нека разгледаме тази програма по-подробно.

Прозорец с думи

По време на обучението студентът ще вижда пред него само малък син прозорец, където различни думи се показват на руски с превод на английски. Областта с думи може да се движи по екрана на всяко удобно място.

Учебната област Езикова подготовка

Превключването става с известно закъснение, чрез таймер, което ще бъде разгледано по-подробно в описанията на настройките. Програмата може да бъде поставена на пауза, ако трябва да отидете някъде или да отвлечете вниманието си от изучаването на нови думи. Възможна е функция за пренавиване или връщане към думата, ако е необходимо по време на обучението.

настройки

В този прозорец много параметри на програмата за вас се редактират за по-удобно обучение. Можете да промените времето за показване на термина и превода, техните шрифтове. Освен това е възможно да редактирате цвета на фона, рамката, текста и да промените размера на прозореца на височина и ширина.

Настройки за езиково обучение

В менюто с настройки има възможност за промяна на езика, задаване на програмата за работа в операционната система и промяна на някои други параметри на прозореца за обучение.

Редактор на думи

Тук можете да редактирате всички думи, които ще се изпълняват по време на курсове с LanguageStudy. Ако е необходимо, променете превода или го премахнете напълно от списъка. Просто не забравяйте, че след като напишете дума и нейния превод, трябва да поставите знак на мрежата между тях, така че програмата да може да ги идентифицира и очертае. Редакторът на думи има неограничен брой линии, така че можете да изтеглите много материали.

WordStudy Езиков редактор

Вградени речници

След изтеглянето на програмата вече имате набор от речници, не само на английски, но и на френски език. Можете да ги отворите без копиране чрез редактора на думи, просто като изберете желания файл. След това остава да се запазят промените и веднага да започне проучването.

Вградени речници LanguageStudy

В допълнение към вградените речници можете да изтеглите свои собствени и след това да ги отворите по същия начин чрез редактора, като просто изберете подходящата опция за себе си.

достойнство

  • Наличие на руски език;
  • Безплатно разпространение;
  • Наличие на вградени речници.

недостатъци

Няма недостатъци, програмата изпълнява перфектно своите функции.

LanguageStudy е чудесна възможност за тези, които не искат да научат граматика и различни правила. Тази програма е подходяща за тези, които се интересуват от изучаването на нови думи. И способността му да редактира думи ви позволява да не спирате там и да научите повече нови материали.