LeaderTask е най-доброто софтуерно решение за организиране на времето ви чрез популярни техники за управление на времето. Позволява да управлява екипа, като издава инструкции, следи за завършването му и наличието на допълнителна информация за служителите. В програмата се провеждат уроци по видео обучение и други свързани материали. LeaderTax ще ви позволи да контролирате работното време и да планирате живота си в продължение на месеци напред.

В арсенала на програмата има голям брой ефективни инструменти. Сред тях можем да различим: метода на таймерите Pomodoro, отчитащия персонал, стълбата на целта, клиент за организиране и сортиране на имейли от електронната поща.

Поддръжка на системи за управление на времето

Основните методи за управление на времето от популярни методи са организирани. Това са 17 мощни инструмента, събрани от разработчиците на LeaderTask в една програма. Те са изброени на официалния уебсайт:

Методи за управление на вашето време на официалния сайт на програмата LeaderTask

Файлов контейнер

LeaderTask може да работи с форматите на популярни офис пакети, като например Microsoft Word , Excel и други. Той е мощен организатор, който ще съхранява поверителна информация в пълна безопасност. В същото време той действа като личен мениджър на информация, напомнящ важни дати и събития.

Отпечатване на документи

Програмата ви позволява да отпечатате адаптирани страници с насрочени дати и събития. Възможно е да изпратите подробности за конкретни бележки и задачи, попълнени по-рано.

Функцията за отпечатване на избраното събитие или график в интерфейса на програмата LeaderTask

Работа с облачните услуги

Когато синхронизирате и запазвате данни, LeadTax използва хранилището за облак Microsoft Azure, използвайки защитена връзка HTTPS. Това ви позволява да имате достъп до планирани задачи, събития и маркери от няколко устройства наведнъж. Използването на този принцип надеждно спестява информация от загуба и неоторизиран достъп.

Използване на Microsoft Azure Cloud Storage в LeaderTask Scheduler

Лични и общи проекти

Програмата предвижда възможност за създаване на проекти за лични цели и работа в екип. По този начин можете да работите с колегите си по зададените задачи, като ги отбелязвате в хода на изпълнението или да постигнете вашите собствени цели.

Проектът може да се състои от неограничен брой подзадачи. Когато се изпълни, линията се де-подчертава след проверка на полето. Служителите, допуснати преди проекта, могат да видят процеса на изпълнение на задачите си и да вземат участие в решението си.

Процесът на добавяне на нов проект в интерфейса на програмата LeadeTask

Защита и криптиране

В LeaderTask можете да защитите програмата, като зададете парола. Това означава, че за да получите достъп до данните от програмата за планиране дори от устройството си, ще трябва да въведете посочения по-горе ключ. Освен това информацията за потребителите (проекти, задачи и т.н.) е криптирана, за да осигури по-голяма сигурност.

Имейл шлюз

Можете да създадете задача, без да използвате програмата. За да направите това, изпратете писмо със задачата на адреса по-долу. Материалите от пощенската кутия могат да се превърнат в активни задачи на LeaderTask.

[email protected]

Важно! Писмото трябва да бъде изпратено от полето, в което е регистрирана сметката в LeaderTask.

достойнство

  • Мощен набор от инструменти за управление на времето;
  • Интерфейс на руски език;
  • Набор от най-популярните методи за модерно управление на времето;
  • Достъпен и прост графичен интерфейс.

недостатъци

  • Пробният период е ограничен до една седмица работа;
  • Програмата е твърде скъпа и за да използвате инструментите за нея, трябва да плащате отделно.

Може да се заключи, че LeaderTask е мощен инструмент за организиране на вашето време и оптимизиране на работния поток като цяло. Той има всичко, за да бъде наречен най-добрият в сегмента си. За съжаление, безплатното използване на програмата е ограничено само до 7 дни, но през това време е възможно да се почувствате всички удоволствия на този организатор.

Изтеглете пробна версия на LeaderTask

Изтеглете последната версия на програмата от официалния сайт