Системата за упълномощаване на услугата "Микроблокиране на Twitter" като цяло е същата като тази, използвана в други социални мрежи. Съответно проблемите с входа в никакъв случай не са редки. И причините за това може да са много различни. Загубата на достъп до акаунта в Twitter обаче не е сериозна причина за безпокойство, защото за това съществуват надеждни механизми за неговото възстановяване.

Прочетете още: Как да създадете профил в Twitter

Възстановете достъпа до вашия Twitter акаунт

Проблеми при влизането в Twitter възникват не само по вина на потребителя (загубени данни за вход, парола или всички заедно). Причината за това може да е неизправност в услугата или хакване на профила.

Ще обсъдим с вас всички възможности за пречки пред разрешението и методи за пълното им елиминиране.

Причина 1: загубено потребителско име

Както знаете, входът в Twitter се осъществява чрез задаване на потребителско име и парола за потребителския акаунт. Входът, от своя страна, е потребителското име или имейл адреса, свързан с профила или мобилен телефонен номер. Е, паролата, разбира се, няма да бъде заменена от нищо.

Ако забравите потребителското име при упълномощаване на услугата, вместо това можете да използвате комбинация от мобилния си номер / имейл адрес и парола.

Затова можете да влезете и с двете начална страница Twitter или с отделен формуляри за удостоверяване ,
Формуляр за упълномощаване в услугата за микроблогове Twitter
В същото време, ако услугата категорично откаже да приеме имейл адреса, който сте въвели, вероятно е възникнала грешка при писането му. Коригирайте го и опитайте да влезете отново.

Причина 2: изгубен имейл адрес

Лесно е да се предположи, че в този случай решението е подобно на описаното по-горе. Само с едно изменение: вместо имейл адреса в полето за вход, трябва да използвате потребителското си име или мобилния телефонен номер, свързани с профила.
Въведете потребителско име във формата на оторизация за Twitter
В случай на допълнителни проблеми с оторизацията, струва си да се възползвате формат за възстановяване на паролата , Това ще получи инструкции за възстановяване на достъпа до акаунта на същата пощенска кутия, свързана преди това с "акаунта" ви в Twitter.

 1. И на първо място от нас се иска да посочим поне някои данни за себе си, за да определим сметката, достъпът до който трябва да бъде възстановен.
  Търсете сметка за възстановяване на пароли в Twitter
  Да предположим, че само си спомняме потребителското име. Въведете го в един формуляр на страницата и кликнете върху бутона "Търсене" .
 2. Така че съответната сметка се намира в системата.
  Започваме нулиране на паролата в Twitter
  Съответно услугата знае нашия имейл адрес, свързан с тази сметка. Сега можем да инициираме изпращане на писмо с връзка за нулиране на паролата. Затова кликнете върху "Напред" .
 3. Ние сме посрещнати със съобщение за успешното изпращане на писмото и отидете на нашата пощенска кутия. Съобщение за изпращане на писмо с връзка за нулиране на паролата в Twitter
 4. След това ще открием съобщение с тема "Искане за възстановяване на паролата" от Twitter. Имаме нужда от нея.
  Писмо за нулиране на паролата ви в Twitter
  Ако в "Вх. Поща" нямаше букви, най-вероятно тя попадна в категорията "Спам" или друга част от пощенската кутия.
 5. Ние отиваме директно към съдържанието на съобщението. Всичко, от което се нуждаем, е да кликнете върху бутона "Промяна на паролата" . Съдържанието на писмо от Twitter
 6. Сега трябва само да създадем нова парола за защита на акаунта в Twitter. Страница за възстановяване на паролата в услугата за микроблогове в Twitter
  Излизаме с доста сложна комбинация, въведете я двойно в съответните полета и кликнете върху бутона "Изпрати" .
 7. Това е всичко! Променихме паролата, възстановихме достъпа до "профила". За да започнете незабавно да работите с услугата, кликнете върху връзката "Отиди на Twitter" . Съобщението за успешната промяна на паролата в Twitter

Причина 3: Няма достъп до приложения телефонен номер

Ако в профила Ви няма мобилен телефонен номер, свързан с него или е бил изгубен безвъзвратно (например ако загубите устройството си), можете да възстановите достъпа до профила си, като изпълните указанията по-горе.

Тогава след оторизация в "счетоводството" е да се обвърже или да се промени мобилния номер.

 1. За да направите това, кликнете върху нашия аватар до бутона "Чуруликане" и в падащото меню изберете "Настройки и сигурност" .
  Отворете настройките на профила си в Twitter
 2. След това на страницата с настройки на профила отидете в раздела "Телефон" . Тук, ако не е зададен номер на профила, ще бъдете подканени да го добавите.
  Свържете мобилния телефонен номер с профила си в Twitter
  За да направите това, изберете нашата страна от падащия списък и въведете директно телефонния номер, който искате да свържете със "профила".
 3. Следва обичайната процедура за потвърждаване на автентичността на номера, посочен от нас.
  Страница за удостоверяване за нашия телефонен номер в Twitter
  Просто въведете кода за потвърждение, който получихме, в съответното поле и натиснете "Свързване на телефона" .

  Ако не сте получили SMS с комбинация от номера за няколко минути, можете да инициализирате съобщението отново. За целта просто кликнете върху връзката "Заявка за нов код за потвърждение" .

 4. В резултат на такива манипулации виждаме надписа "Вашият телефон е активиран" . Съобщение за успешното свързване на мобилен телефонен номер с профил в Twitter
  Това означава, че сега можем да използваме номера на свързания мобилен телефон, за да упълномощим услугата, а също и да възстановим достъпа до нея.

Причина 4: Съобщението "Входът е затворен"

Когато се опитвате да разрешите услуга за микроблокиране в Twitter, понякога получавате съобщение за грешка, съдържанието на което е много проста и в същото време абсолютно не е информативно - "Входът е затворен!"

В този случай, решението на проблема е възможно най-просто - просто изчакайте малко. Факт е, че такава грешка е резултат от временно блокиране на сметката, която средно автоматично се изключва един час след активирането.

В същото време, разработчиците силно препоръчват след получаване на такова съобщение да не изпращат многократни искания за промяна на паролата. Това може да доведе до увеличаване на срока за блокиране на профила.

Причина 5: Профилът вероятно е бил опростен

Ако има причини да се смята, че вашият Twitter профил е бил хакнат и е под контрола на нападател, първото нещо, разбира се, е да нулирате паролата. Вече обяснихме как да го направим по-висок ,

В случай на по-нататъшна невъзможност за разрешаване, единствената правилна опция е да се свържете със сервиза.

 1. За това, на страницата за създаване на заявки в Помощния център на Twitter намираме групата "Сметка" , където кликваме върху връзката "Опростен профил" .
  Нека продължим да създаваме заявка за поддръжка на Twitter
 2. След това посочете името на открадната сметка и кликнете върху бутона "Търсене" . Потърсете профил, когато се свържете с поддръжката на Twitter
 3. Сега, в подходящата форма, посочете текущия имейл адрес за комуникация и опишете сегашния проблем (който, между другото, не е необходимо). Формуляр за заявка за поддръжката на Twitter
  Потвърждаваме, че не сме робот - кликнете върху квадратчето за отметка ReCAPTCHA - и кликнете върху бутона "Изпращане" .

  След това остава само да чакаме отговора на службата за поддръжка, която вероятно ще бъде на английски език. Струва си да се отбележи, че проблемите, свързани с връщането на компрометираната сметка на нейния законен собственик на Twitter, са решени доста бързо и не би трябвало да има проблеми при комуникацията с техническата поддръжка на услугата.

Също така, след като сте възстановили достъпа до компрометираната сметка, си струва да предприемете мерки, за да гарантирате нейната сигурност. И такива са:

 • Създаване на най-сложната парола, чиято вероятност за избор ще бъде намалена до минимум.
 • Осигуряване на добра защита на пощенската ви кутия, защото достъпът до нея отваря врагове на повечето от вашите акаунти в мрежата.
 • Контролирайте действията на приложения на трети страни, които имат достъп до профил в Twitter.

Така че, основните проблеми при влизането в Twitter сметка, ние считаме. Всичко, което е извън него, е по-вероятно да доведе до неуспехи в услугата, които са много редки. И ако все още срещате такъв проблем, когато правите оторизация в Twitter, определено трябва да се свържете поддръжка ресурс.