Instagram е най-популярната социална услуга, в която потребителите най-вероятно ще споделят своите снимки и видеоклипове. Често собствениците на компютри и смартфони искат да видят снимките, публикувани от потребителите на тази социална мрежа, без да се регистрират едновременно за услугата.

Веднага е необходимо да се уточни, че гледането на снимки и видеоклипове в приложението Instagram без разрешение (регистрация) ще бъде невъзможно, поради което в нашия проблем ще се появим малко по-различен начин.

Преглеждаме снимката без да се регистрираме в Instagram

По-долу ще разгледаме две възможности за преглед на снимки от Instagram, които не изискват от вас да имате профил на тази социална мрежа.

Метод 1: Използвайте версията на браузъра

Услугата Instagram съществува версия на браузъра , което, честно казано, е доста по-лошо от мобилното приложение, тъй като липсва лъвският дял от възможностите. Специално за нашата задача, уеб версията е перфектна и подходяща.

Моля, имайте предвид, че по този начин можете да разглеждате снимки на изключително отворени профили.

 1. Без да се регистрирате в уеб версията на Instagram, няма да можете да използвате функцията за търсене, което означава, че ще трябва да получите връзка към снимката или страницата на потребителя, чиито публикации искате да видите.

  Ако вече имате връзка - достатъчно е да го поставите в адресната лента на абсолютно всеки браузър, а в следващия момент екранът ще покаже исканата страница.

 2. В случай, че нямате връзка към потребителя, но знаете неговото име или вход, регистрирани в Instagram, можете да отидете на неговата страница чрез всяка търсачка.

  Например отидете на началната страница на Yandex и въведете заявка за търсене със следния тип:

  [логин_или_имя_пользователя] Instagram

  Нека се опитаме да намерим профил на известния певец чрез системата за търсене. В нашия случай заявката ще изглежда така:

  britney spears instagram

 3. Обръщаме внимание на факта, че ако профилът в Instagram е регистриран наскоро, той все още не може да се показва в търсачката.

  Търсене в търсачката за профил в Instagram

 4. Първата връзка при поискване е резултатът, от който се нуждаем, за да отворим профила и да започнем да разглеждаме снимките и видеоклиповете в Instagram, без да се регистрираме.

Преглеждайте снимката в Instagram без регистрация

Метод 2: Преглед на снимки от Instagram в други социални мрежи

Днес много потребители публикуват снимки едновременно в Instagram и в други социални мрежи. Подобен начин за гледане на снимка без регистрация е подходящ и за публикации на затворен профил.

Прочетете още: Как да видите личен профил в Instagram

 1. Отворете страницата на заинтересования потребител в социалната мрежа и погледнете стената му (лента). По правило най-забележителните картини се дублират в такива популярни социални услуги като VKontakte , Съучениците , Facebook и кикотене ,
 2. Преглеждайте снимки от Instagram на други социални мрежи

 3. В случая на социалната услуга VKontakte препоръчваме да прегледате и списъка с албуми - много потребители конфигурират функцията за автоматично импортиране за всички снимки, публикувани в Instagrams в определен албум (по подразбиране се нарича "Instagram" ).

Instagram за социалната мрежа VKontakte

Към днешна дата това са всички начини да разглеждате снимки в Instagram без да се регистрирате.