Милиони хора по целия свят получават ежедневно своите смартфони и изпълняват приложението Instagram. За много потребители тази услуга се превърна в една от основните социални мрежи, където всеки ден можете да споделяте най-приятните или интересни моменти от живота си. Но не винаги снимките на лицата, които ни интересуват, можем да видим - често страницата се оказва затворена.

Днес много потребители предпочитат да затворят профилите си в Instagram, за да не рекламират отново живота си на непознати. Затова заради това много потребители имат въпрос, но мога ли да заобиколя ограничения достъп до страницата и да видя снимките от затворения акаунт?

Затворен профил в Instagram

Разглеждаме личен потребителски профил в Instagram

Методите, обсъдени по-долу, не могат да ви дадат 100% гаранция, че ще видите снимки, поставени в затворен профил. Възможно е те да изглеждат банални и очевидни за вас, обаче, като се имат предвид легитимни методи, те могат да бъдат цитирани като пример.

Метод 1: Изпратете заявка

Всъщност искате да видите личния потребителски профил? Приложете, а ако сте одобрени, ще имате достъп до снимките.

Абониране за затворения профил в Instagram

Метод 2: регистрирайте алтернативна страница

Да предположим, че трябва да разгледате сметката на лицето, представляващо интерес, без абонамент. Първото нещо, което идва на ум, е създаването на алтернативна сметка.

Регистрирайте нова страница в Instagram

Познавайки хобито или кръга на човек, можете да изберете най-оптималната "фалшива" страница, която може да го интересува. Например, ако интересуващият потребител е любител на автомобили, тематичната сметка може да привлече вниманието.

Прочетете още: Как да се регистрирате в Instagram

Метод 3: разглеждайте снимки чрез други социални услуги

Много потребители, особено незабравими снимки (или дори всички), се публикуват в различни социални мрежи, където те обикновено са обществено достояние. Например, ако човек споделя снимка от Instagram в VKontakte , тогава тя се публикува на стената, която не може да бъде затворена от потребители извън списъка с приятели (само ако например вашият акаунт не е добавен към черния списък).

Публикуване на снимки от Instagram on Vkontakte

Прочетете още: Как да прикачите сметка Vkontakte към Instagram

Също така можете да публикувате снимки на потребителя, например на Twitter, Facebook, съученици, рояци и други популярни социални мрежи. Ако знаете кои други услуги ви интересуват, вижте всичките му профили.

Метод 4: попитайте приятел

Ако имате приятел, който искате да видите в Instagram, има обикновени приятели, можете просто да помолите някой от тях да си заема телефона за известно време, за да разгледате добре всички снимки на заинтересования човек.

Преди известно време Инстаграм имаше по-интересни начини за заобикаляне на затвореността на профила, например, като видя потребителска активност, която показваше харесани снимки дори и от затворени профили. Сега затвореният профил в Instagram стана наистина частно и достъпът до страницата с ограничен достъп ще бъде получен само по сходен начин. Надяваме се, че можете да намерите полезна информация за себе си.