Контактът е една от най-популярните социални мрежи. В него потребителите всеки ден изтеглят най-новото аудио и видео съдържание. Намерете и слушайте любимата си песен не е трудно. Въпреки това, в тази система има голям недостатък, Vk не предоставя стандартни инструменти за изтегляне на интересуващия ви материал. Тук програми от трети страни могат да помогнат за решаването на този проблем. Може би най-популярният от тях е LoviVkontakte.

LoviVKontakte - позволява бързо да намерите любимата си музика или видео и да изтеглите с едно кликване. Нека да разгледаме характеристиките на програмата.

Настройки на програмата

LoviVkontakte ви позволява да персонализирате езика на интерфейса, без да напускате програмата. Можете да направите съответните промени в менюто с настройки. Тук можете също да зададете по подразбиране папка за записване на файлове на компютъра.

Настройки в LoviVKontakte

Намерете любимите си песни

Разделът за търсене, който ви позволява да намирате музика както по заглавие, така и по изпълнител, можете да търсите по албум.

Търсене в LoviVKontakte

Раздели моята музика

Тук можете да видите списъка с песни, които са в аудио записите ви, на страница във Vk. В допълнение към гледането програмата предоставя възможност за добавяне на музика към списъка с аудио записи. Можете да направите това, като кликнете върху кръста до бутона "Изтегляне" .

Музиката ми в програмата LoviVKontakte

изтегляне

В тази секция можете да видите всички песни, които са били изтеглени чрез тази програма. Поставяйки курсора на мишката върху всяка песен, можете да видите иконата на папката, когато кликнете върху нея, песента се отваря в изследователя на компютъра.

Изтегляния в LoviVKontakte

Изтеглете музика

Можете да изтеглите песен, която харесвате, срещу името на песента или чрез иконата "Изтегляне" . Основната разлика между двата начина на изтегляне не намерих.

Изтегляне на песен в програмата LoviVKontakte

Вграден плейър

LoviVkontakte е оборудван със собствен плейър, от който можете да слушате музика преди да започнете да изтегляте.

Вграден плейър в LoviVKontakte

Изтегляне на видеоклипове

Версията, която обмисляме, няма функция за изтегляне на видеоклипа. За да разрешат проблема, производителите на LoviVkontakte създадоха нова версия на LoviVkontakte, която е вградена в браузъра.

Няма специален прозорец за програмата, сега всички изтегляния се извършват през вашата Vk страница. Иконата за изтегляне се показва до всяко аудио и видеозапис. Тогава всичко се случва по стандартния начин.

Изтегляне на бутон във версия на браузъра

Затова разгледахме основните функции на двете версии на програмата LoviVkontakte. За да използвате новата версия 3.3, е достатъчно да я изтеглите от официалния сайт. Производителите гарантират, че новата версия се поддържа от всички популярни браузъри. В действителност в Операта нищо не работи за мен. И като цяло, версията на браузъра ми хареса много повече.

достойнство

  • Напълно безплатно;
  • Лесен за ползване интерфейс;
  • Наличие на руски език;
  • Бърза скорост на изтегляне.
  • недостатъци

  • Инсталирайте допълнителни програми;
  • Не всички браузъри поддържат новата версия.
  • Изтегляне ЛовиВконтакте

    Изтеглете последната версия на програмата от официалния сайт