Използването на програмата MasterStamp ще ви помогне да улесните процеса на създаване на уникални печати и печати с различни форми. Това е прост софтуер, който не предлага огромен набор от инструменти и възможности, но функциите, които присъстват, са достатъчни, за да работят по проекта.

Опции за детайла

Няма възможност за избор на формуляр за конкретен модел, така че този критерий трябва да се изчислява ръчно въз основа на размерите на устройството. Но творението е възможно в една от трите форми. Превключването между тях се осъществява чрез раздели, където самият дизайн е малко по-различен, защото има различни елементи.

Избиране на формуляр MasterStamp

шрифта

Всеки ред може да бъде оформен в отделен шрифт. За да ги конфигурирате, има отделен прозорец, където изберете самия шрифт, неговия размер, стил и цвят. Обърнете внимание на модификацията - текстът може да бъде прекръстен или подчертан. Обърнете специално внимание на настройката на този параметър, тъй като окончателната форма зависи от него.

Опции за шрифтовете на MasterStamp

очертания

Отделно искам да отбележа добавянето на схеми. За кръглата форма, дебелината и радиусът се регулират по преценка на потребителя. Само няколко контури могат да бъдат активни въз основа на шаблона, с оглед на факта, че повече е просто неподходящо. Освен това можете да изтеглите герба, ако има такъв на вашия компютър. Той ще се покаже в центъра за печат.

Редактиране на контурите на MasterStamp

Цветът на всеки контур е избран отделно, като се натисне съответният клавиш. Има събрани основни цветове и възможност за избор на сянка от палитрата.

Избор на цвят на MasterStamp

достойнство

  • Програмата е изцяло на руски език;
  • Прост и удобен интерфейс;
  • Подкрепа за множество форми на печати.

недостатъци

  • Програмата се разпространява срещу заплащане;
  • Твърде малък набор от функции и инструменти.

MasterStamp - добра непретенциозна програма за създаване на печати и печати. Тя е подходяща само за някои примитивни задачи, тъй като не разполага с необходимата функционалност за създаване на сложни проекти. Можете да запазите готовите произведения в пробната версия, но съответният надпис ще бъде показан диагонално, което ще изчезне само след закупуването на пълната версия.

Изтеглете пробна версия на MasterStamp

Изтеглете последната версия на програмата от официалния сайт