Основната функция на програмата "Печат" е визуалният дизайн на оформлението на тюлени и различни подобни продукти. Тя осигурява бързото формиране на реда на печатното производство на всеки от предложените видове. Този подход ви позволява точно да оформите проект и да го изпратите на представители на компанията за внедряване. Нека да разгледаме по-отблизо възможностите на тази програма.

Комплекти от продукти

Тъй като има голям брой щамове и печати, решението на разработчиците да добавят повечето модели е вярно. Препоръчваме да изберете формуляра от самото начало, дори и в главния прозорец да бъде означен като "Стъпка 1" . Всички те са удобно сортирани по секции, видът на устройството и неговият модел се показват. На избора се предлагат повече от тридесет различни печата, daters и печат продукти.

Избор на продукт

По-подробна корекция се извършва след избор на модел. Тук можете да промените размера на целия печат, шрифт или други елементи. Можете да добавите собствено лого, но тази функция е достъпна само за някои модели. Има готови шаблони, както и изтегляне на собствения си образ.

Редактиране на продукт

Всяка промяна се показва в прозореца за предварителен преглед. Броят на кръговете, диаметър, се записва отгоре и избраното устройство е отляво. Това ще бъде полезно в бъдеще, за да се състави поръчката.

Визуализация на продукта Печат

Създаване на оформление

На някои печати има няколко линии със съответни надписи. Въз основа на избрания шаблон са налице няколко реда. Ако моделът има кръгла форма, текстът е равномерно разпределен в района. Като кликнете върху "F", в даден ред ще има смел текст.

Създаване на оформление на печат

Запазени дизайни

Програмата вече има няколко готови шаблона от различни модели и форми. Те могат да се използват, за да се запознаете с програмата и можете също така да качите вашите собствени такива, така че да не въвеждате отново всичко в следващия път, когато поръчате.

Запазени дизайни Печат

ред

След попълване на всички полета, изберете дизайна, когато проектът вече е завършен, трябва да продължите процеса на поръчка. В "Печат" се изпълнява много удобно - можете бързо да попълните всички линии и да изпратите проекта на представители на компанията. Преди потребителят да визуализира формуляра, в който трябва да въведете изискванията, да се свържете с информацията и да прикачите крайното оформление. Можете да изпратите поръчка за електронна поща директно от този прозорец.

Поставете поръчка Печат

достойнство

  • Програмата се разпространява безплатно;
  • Напълно на руски език;
  • Има вградени шаблони;
  • Широка гама от модели магнити и уплътнения.

недостатъци

По време на работа с "Печат" не са открити недостатъци.

Това е всичко, което бих искал да кажа за тази програма - чудесно е да създадете визуално оформление на проекта и да го изпратите за обработка на представители на компанията. Целият процес не отнема много време, а дори и начинаещ потребител може да разбере инструментите, без да има опит в работата с подобен софтуер.

Изтеглете печат безплатно

Изтеглете последната версия на програмата от официалния сайт