Инструмент за създаване на медии - програма, разработена от Microsoft за записване на изображение на Windows 10 на диск или USB флаш устройство. Благодарение на него не е нужно да търсите в Интернет за работно изображение на Windows. Media Crisis Thule самата ще я изтегли от официалния сървър и ще напише там, където ви е необходима.

Windows Update

Една от характеристиките на програмата е актуализирането на текущата версия на операционната система на Windows 10 и не е нужно да правите нищо освен да изтеглите Media Creation Tool от официалния сайт, стартирайте и изберете елемента "Update this computer now" .

Актуализирайте този компютър сега

Създаване на инсталационния носител

Друга особеност е възможността за създаване на стартиращ диск или USB флаш устройство с Windows 10. Ще бъдете помолени да изберете езика на системата, версията на Windows, както и архитектурата на процесора (64-битова, 32-битова или и двете).

Ако имате нужда от изображение за компютъра си, за да не обърквате нищо случайно, особено с архитектурата, можете да отметнете "Използване на препоръчителните настройки за този компютър" . Ако имате нужда от разпределение за друг компютър с различна битова дълбочина, задайте необходимите параметри ръчно.

Урокът: Как да запишете изображение ISO на флаш устройство

За да запишете изображение, трябва да използвате устройство с капацитет от поне 4 GB.

достойнство

  • Подкрепа за руския език;
  • Безплатно надстройване до Windows 10;
  • Не се изисква инсталация.

недостатъци

  • Не е открита.

Приложението позволява да изтеглите официалната версия на Windows и да извършите безплатна актуализация на операционната система, както и да създадете стартиращ диск или флаш памет с него без ненужно караница.

Свали Media Creation Tool безплатно

Изтеглете последната версия на програмата от официалния сайт