Когато стане необходимо да се конвертира или компресира аудио или видео файл, за да се намали неговият краен размер, потребителят ще трябва да прибегне до специални програми. Едно от най-популярните решения за тези цели е основателно смятано за MediaCoder.

MediaCoder - популярен софтуер транскодер, който ви позволява да компресирате аудио и видео файлове без значителни промени в качеството, както и да преобразувате файловете от един формат в друг.
А
Съветваме ви да погледнете: Други инструменти за конвертиране на видеоклипове

Конвертиране на видео

MediaCoder поддържа голям брой видео формати, които няма да намерите в други подобни решения.

Конвертиране на видео към MediaCoder

Конвертиране на аудио

В допълнение към работата с видео, програмата изпълнява пълноценна аудио работа с възможност за конвертиране в един от предложените аудио формати.

Преобразуване на аудио към MediaCoder

Редактиране на партиди

Ако се изисква същата процедура, за да се генерират незабавно няколко аудиофайлове и видеофайлове, програмата осигурява функция за партидно кодиране, което ви позволява да обработвате всички файлове наведнъж.

Редактиране на партиди в MediaCoder

Изрязване на видеоклипа

Една от най-важните функции, която се предлага в повечето програми за работа с видео, е функцията за изрязване. Разбира се, не минаваше и MediaCoder, позволявайки с най-висока точност да се премахнат ненужните фрагменти от видеоклипа.

Изрязване на видео в MediaCoder

Преоразмеряване на изображение

Ако изображението във видеоклипа трябва да бъде променено, например, за да коригирате съотношението, тези параметри могат да бъдат намерени в раздела Изображения.

Преоразмеряване на изображение в MediaCoder

Нормализиране на звука

Ако звукът във видеото е с недостатъчен звук, можете бързо да го оправите, просто движете плъзгача леко.

Нормализиране на звука в MediaCoder

Видео компресия

Една от основните характеристики на програмата е възможността за компресиране на видео с минимална загуба на качество. В този случай, вие сте представени с широк набор от настройки, комбинирайки които, ще постигнете желания резултат.

Видео компресия в MediaCoder

Възстановяване на повредени файлове

Ако въпросът засяга повреден или недоразвит видео файл, MediaCoder ще ви позволи да го възстановите, след което ще се играе гладко във всички поддържани играчи.

Предимства:

1. Има руски език;

2. Висока функционалност, осигуряваща пълна работа с видео и аудио;

3. Програмата се разпространява безплатно.

недостатъци:

1. Интерфейсът очевидно не е предназначен за начинаещи.

MediaCoder все още е професионален инструмент за конвертиране и компресиране на аудио и видео файлове. Ако откриете, че интерфейсът на тази програма е твърде сложен, обръщайте внимание на по-просто решение, например, Формат Фабрика ,

Свали MediaCoder безплатно

Изтеглете последната версия на програмата от официалния сайт