BitTorrent се превърна в един от най-популярните протоколи за споделяне на файлове в интернет. Не е изненадващо, че клиентите, работещи с този протокол, изглеждат много разнообразни както за настолната операционна система, така и за Android. Днес ще проучим един от тези клиенти - MediaGet.

Въведение в програмата

При първото стартиране на приложението се показва кратка инструкция.
Първото въведение в Mediaget
Той изброява основните функции на MediaGet и функциите на работата. Той ще бъде полезен за потребителите, за които работата с BitTorrent клиенти е новост.

Вградена търсачка

Добавете файлове, които да изтеглите в MediaGet, като използвате опцията за търсене на съдържание, вградено в приложението.
Търсене в
Както в случая с Utorrent , резултатите не се показват в самата програма, а в браузъра.
Показване на резултатите от търсенето за Mediaget
Честно казано, решението е странно и някой може да се чувства неудобно.

Изтеглянето на торента от паметта на устройството

Подобно на конкурентите, MediaGet може да разпознае торент файлове на устройството и да ги закара да работят.
Добавете торент от файла MediaGet
Безспорно удобство е автоматичното свързване на такива файлове с MediaGet. Не е нужно да отваряте програмата всеки път и да търсите в нея за файла, от който се нуждаете - можете просто да стартирате всеки файлов мениджър (например, Общ командир ) и директно от там изтегляне на торент на клиента.

Магнитно-лингово разпознаване

Всеки модерен торент клиент просто трябва да работи с магнитни референции, които все повече заменят стария формат на хашиш файл. Естествено е, че MediaGet се справя перфектно с тях.
Магнитна връзка Медиадж
Много удобна функция е автоматичното определяне на връзката - само е необходимо да кликнете върху нея в браузъра и приложението го отвежда до работа.
Добавена е връзката за медиен торент

Нотификация в лентата на състоянието

За бърз достъп до файлове за изтегляне MediaGet показва известие в завесата.
Уведомяване в линията "Медиагети"
Показва всички текущи файлове за изтегляне. Освен това, директно оттам можете да излезете от приложението - например, за да спестите енергия или RAM. Интересна функция, която няма аналози на приложението, е бързо търсене директно от известието.
Търсете в линията "Медиат"
Агентът за търсене е изключително Yandex. Функцията за бързо търсене е деактивирана по подразбиране, но можете да я включите в настройките, като активирате съответния бутон за избор.
Активирайте бързото търсене в

Спестяване на енергия

Приятна функция на MediaGet е възможността за активиране на изтеглянията при зареждане на устройството, за да се спести енергия от батерията.
Mediaget спестяване на енергия
И да, за разлика от uTorrent, режимът за пестене на енергия (при ниски нива на изтегляне) е налице в MediaGet по подразбиране, без про версии и премии.

Настройване на ограниченията за връщане и изтегляне

Задаването на ограничение за скоростта на качване и изтегляне е необходима опция за потребители с ограничен трафик. Хубаво е, че разработчиците са оставили възможността да коригират лимитите според нуждите си.
Задаване на ограничения за медиите
За разлика от uTorrent, границата, съжалявам за тавтологията, не е ограничена - можете буквално да зададете всякакви стойности.

достойнство

  • Приложението е напълно безплатно;
  • Руски език по подразбиране;
  • Удобство в работата;
  • Режими за пестене на енергия.

недостатъци

  • Единствената търсачка без възможност за промяна;
  • Търсете съдържание само чрез браузъра.

MediaGet като цяло е доста просто приложение на клиент. Обикновеността в този случай обаче не е недостатък, особено предвид богатите възможности за персонализиране.

Свали MediaGet безплатно

Изтеглете най-новото приложение от Google Play Магазин