IOS


Поради доста тежкото забавяне в App Store, в популярния магазин за приложения няма почти никакъв инструмент за удобно изтегляне на видео и музика в интернет, но все пак има изключения. Едно такова приложение, което все още е достъпно за изтегляне в App Store, е Музика.

Приложението Musicoman е инструмент, който ви позволява да изтегляте медийно съдържание от различни източници в Интернет. Въпреки името, приложението напълно зарежда както музика, така и видео.

Вграден браузър

За да изтеглите музика или видео от интерес, просто трябва да отидете на вградения браузър до сайт, в който медийното съдържание може да се възпроизвежда онлайн. Между другото, вграденият браузър може да се използва и просто за уеб сърфиране.

Браузър в Музика за iOS

Изтеглете музикални видеоклипове

Meloman ви позволява да изтегляте музика и видео от почти всеки сайт. Например, ако искаме да изтеглим видеоклип от YouTube , просто трябва да отидем до сайта, да отворим желания видеоклип и да го пуснем на възпроизвеждане, след което бутонът "Изтегляне" ще се покаже на екрана.

Изтеглете музикални видеоклипове в Музика за iOS

Сваляне на списък

В приложението можете да извършвате множество изтегляния едновременно. Въпреки това, заслужава да се отбележи, че поради ограничения за iOS приложението трябва да е активно към момента на изтеглянето.

Изтеглете в Музика за iOS

Сортиране на файлове по папки

За да ви улесни навигацията в изтеглените файлове, програмата ви дава възможност да подредите музика и видеоклипове в папки.

Сортиране на файлове по папки в Музика за iOS

Възпроизвеждане на музика и видео във фонов режим

Както отбелязват много потребители, основният недостатък на приложението YouTube е невъзможността да се постави телефонът на устройството, докато гледате видеоклипа, за да продължите да слушате гласа във фонов режим. След като изтеглите интересно видео с помощта на приложението Meloman, можете безопасно да изключите екрана на iPhone и да продължите да слушате видеото през слушалките.

Възпроизвеждане на музика и видео във фонов режим в Музика за iOS

Променете търсещата машина

По подразбиране основната търсачка в Meloman е Google, ако е необходимо, можете да я промените на някой от предложените.

Променете търсещата машина в Musicoman за iOS

Изчистване на историята и данните за сайта

Не искате данните за упълномощаване и посещаваните уеб ресурси да се съхраняват в браузъра на приложенията? След това имате възможност да изтриете тази информация само с две тапас.

Възможност за история и сайтове за данни в Музика за iOS

достойнство

  • Прост и удобен интерфейс с поддръжка на руския език;
  • Приложението ви позволява да изтегляте аудио и видео от повечето сайтове;
  • Възможно е да слушате видео във фонов режим;
  • Приложението се разпространява напълно безплатно и няма вградени покупки.

недостатъци

  • Много често изскачащи реклами, които не могат да бъдат деактивирани дори на платена основа;
  • Не можете да изберете качество - музика и видео се изтеглят само в максимална степен.

Meloman е едно от най-полезните приложения, разпространявани в App Store. С него можете да изтеглите произволен брой от любимите си филми и музика и вече да не зависи от интернет.

Изтегляне Меломанка бесплатно

Изтеглете последната версия на приложението от App Store