IOS


Днес YouTube е най-популярното видео хостинг в света, което за някои потребители е станало пълна замяна на телевизията, а за други - средство за постоянни приходи. Така че днес потребителите могат да гледат видеоклипове на любимите си блогъри и на iPhone, използвайки едноименната мобилна програма.

Гледане на видеоклипове

Всички видеоклипове в приложението YouTube могат да се видят на целия екран или, ако искате да прочетете коментарите, в намалена версия. Освен това, като прекарате прозореца за възпроизвеждане в долния десен ъгъл, ще фолднете видеото в миниатюра, за да продължите да използвате приложението.

Гледане на видеоклипове в YouTube за iOS

Намерете видеоклипове и канали

Използвайте вграденото търсене, за да търсите нови видеоклипове, канали и плейлисти.

Намерете видеоклипове и канали в YouTube за iOS

предупредителен

Когато канал, който е в списъка с абонаментите ви, има нов видеоклип или предаване на живо, веднага ще научите за него. За да избегнете липса на известия от избрани канали, не активирайте иконата на канала на страницата на канала.

Известия в YouTube за iOS

препоръки

YouTube винаги е имал въпрос за това какво да види днес. Отворете раздела "Начална страница" , където приложението, въз основа на вашите изгледи, състави индивидуален списък с препоръки.

Препоръки за YouTube за iOS

тенденции

Ежедневно актуализиран списък на YouTube, който включва най-популярните и подходящи видеоклипове. За собственика на канала, който е в този списък, това е чудесен начин за получаване на нови изгледи и абонати. За обикновения зрител намерете ново интересно съдържание за себе си.

Тенденции в YouTube за iOS

Гледайте история

Всички гледани от вас видеоклипове се съхраняват в отделна секция "История" , до която имате достъп по всяко време. За съжаление всички видеоклипове се предоставят от непрекъснат списък без разделяне по дати. Ако е необходимо, историята може да бъде изчистена, като кликнете върху иконата с боклука.

История на гледане в YouTube за iOS

Списъци

Създайте собствени списъци с интересни видеоклипове: "Vlogs" , "Teaching" , "Comics" , "Филмови прегледи" и др. След известно време ще можете да отворите плейлиста си и да прегледате всички включени в него видеоклипове.

Плейлисти в YouTube за iOS

Гледайте по-късно

Често потребителите намират интересно видео, но не могат да го видят в момента. След това, за да не го загубите, трябва да я добавите към списъка с отложения файл, като кликнете върху бутона "Гледайте по-късно" .

Гледайте по-късно в YouTube за iOS

Поддръжка на VR

В YouTube има голям брой видеоклипове, заснети с 360-градусова камера. Освен това, ако имате очила за виртуална реалност, можете да изпълните абсолютно всеки филм във VR, създавайки филмово преживяване.

Поддръжка на VR в YouTube за iOS

Избор на качество

Ако имате забавено качване на видео или ограничено количество интернет трафик на телефона си, винаги можете да намалите качеството на видеоклипа при опциите за видеозапис, особено, тъй като на малък екран на iPhone разликата в качеството често е невидима.

Избор на качество в YouTube за iOS

субтитри

Много популярни чуждестранни блогъри разширяват аудиторията на потребителите поради въвеждането на субтитри на различни езици. Освен това, ако видеото бъде изтеглено на руски, тогава руските субтитри ще бъдат добавени към него автоматично. Ако е необходимо, активирането на субтитрите се извършва чрез опциите за видеозапис.

YouTube Субтитри за YouTube за iOS

Подайте сигнал за нарушение

В YouTube всички видеоклипове са строго модерирани, но все пак и с него много често се появяват видеоклипове, които ясно нарушават правилата на сайта. Ако видите видеоклип, съдържащ сцени, които нарушават правилата на сайта, съобщете го директно чрез приложението.

Отчет за нарушаване на YouTube за iOS

Качете видеоклип

Ако имате собствен канал, качете го директно от iPhone. След заснемането или избора на видеоклип, на екрана ще се появи малък редактор, в който можете да отрежете видеоклипа, да приложите филтър и да добавите музика.

Качване на видеоклипове в YouTube за iOS

достойнство

  • Прост и удобен интерфейс с поддръжка на руския език;
  • Възможност за минимизиране на видеоклипа;
  • Редовни актуализации, които премахват малки дефекти.

недостатъци

  • Приложението е строго ограничено в сравнение с уеб версията;
  • Приложението може да виси от време на време.

Може би, YouTube е една от онези приложения за iPhone, които не е необходимо да се въвеждат. Недвусмислено се препоръчва за инсталиране на всички потребители за интересна и информативна игра.

Изтеглете YouTube безплатно

Изтеглете последната версия на приложението от App Store