Разбира се, много от вас са чували за Movavi или по-точно за техните продукти. Да се ​​нарече този разработчик световно известен и диво популярен е невъзможно, но неговите продукти се радват на доста добро търсене. В софтуерния софтуер на компанията за работа с видео, фото и аудио.

Вече можете да видите на нашия сайт общ преглед на Movavi Video Editor - програми за редактиране на видео. Сега ще разгледаме, ако мога да кажа така, по-малкия брат на видео редактора - редактора за създаване на слайдшоу. В края на краищата слайдшоуто е много бавно видео, нали? Обаче нека да оставим вицове и да погледнем функционалния Movavi SlideShow Creator.

Добавяне на материали

Добавяне на съдържание към Movavi SlideShow Creator

Това са материали, а не само снимки, обърнете внимание. Да, да, в слайдшоуто можете да добавите и видеоклипове, чието местонахождение спрямо други слайдове може да бъде променено също толкова лесно. Импортирането на снимки, между другото, е доста удобно - можете да изтегляте отделни файлове или едновременно цялата папка. Също така има доста интересни функции като заснемане на видео от уеб камера и заснемане на екран. Всичко това може да ви бъде от полза, например, когато подготвяте видео инструкция за дадена програма.

Ефекти от промяната на слайда

преходи към Movavi SlideShow Creator

Струва си да се отбележи разнообразието и удобното им сортиране по групи. Има и отегчени и съвсем оригинални ефекти. Струва си да се отбележи, че с напълно ръчно създаване на слайдшоу, ефектите ще трябва да бъдат избрани за всеки преход - тук няма автоматичен избор. Проблемът се решава просто чрез използването на вградения мениджър. За всеки ефект можете да определите продължителността.

Обработка на снимки

обработка на снимки в Movavi SlideShow Creator

Не сте забравили, че Movavi се занимава и с програми за редактиране на снимки? Вероятно затова в SlideShow Creator имаше раздел за основни настройки на изображенията: рамкиране, въртене, корекция на цветовете. Също така има специфични инструменти, предназначени да се съсредоточат върху даден обект или обратно - да се скрият от любопитни очи чрез замъгляване.

филтри в Movavi SlideShow Creator

Тук също е необходимо да се включат множество филтри, насложени върху изображенията. Задайте като в средния фоторедактор. Освен това някои от филтрите са анимирани. Както в случая на други раздели, тук всичко е удобно сортирано по тематични групи.

Добавяне на текстови етикети

текст в Movavi SlideShow Creator

Работата с текста трябва да бъде похвалена отделно. Има възможност за избор на шрифт, неговите атрибути и подравняване. Но това е доста трогателно. Но присъствието в програмата на голям брой просто красиви парчета, без преувеличение, лудолюбиво око. Вземете например идеално анимирани шестоъгълници и панделки с вмъкнат текст. Всички тези настройки ви позволяват да създавате наистина красиви снимки.

Главно слайдшоу

Избиране на снимка (автоматично) в Movavi SlideShow Creator

Използвайки всички гореспоменати инструменти, с подходящо ниво на познание и опит, можете да създадете наистина висококачествено слайдшоу. Но какво правят начинаещите? Използвайте специален режим, в който програмата бързо ще ви води през трите основни етапа на създаване: избор на материал, преходни ефекти и музика. Струва си да се отбележи, че много настройки ще бъдат приложени незабавно към цялото слайдшоу, което например няма да ви позволи да се съсредоточите върху даден слайд, като го задържате на екрана.

Запазване на видеоклипа

запазете видео в Movavi SlideShow Creator

Както при други програми от този вид, крайният резултат в Movavi SlideShow Creator може да бъде експортиран във видеоклип. Има много настройки. За начало това е изборът на формат: за устройства на Apple, операционна система Android, различни онлайн видео услуги (YouTube, Vimeo), за други устройства и накрая просто видео и аудио. След това можете да регулирате разделителната способност, честотата на кадрите и качеството на звука. Като цяло, всичко е доста удобно. Освен това превръщането в видео е доста бързо.

Предимства на програмата

• Широка функционалност
• Отлична работа с текст
• Възможност за фина настройка на интервали от време
• Възможност за добавяне на видеоклипове

Недостатъци на програмата

• Пробна версия от 7 дни
• Добавяне на програмен воден знак към слайдшоу в пробната версия

заключение

Така че Movavi SlideShow Creator е несъмнено една от най-добрите програми по рода си. Благодарение на огромния опит на разработчиците в областта на видео редакцията, създаването и редактирането (по-специално, времето), слайдшоуто е много, много удобно
,

Изтеглете пробна версия на Movavi SlideShow

Изтеглете последната версия от официалния уебсайт