Почти всеки потребител на браузъра Mozilla Firefox е запознат със ситуацията, когато например когато браузърът изведнъж се затвори, е необходимо да възстановите всички раздели, отворени последния път. В такива ситуации трябва да имате достъп до функцията "Мениджър на сесии".

Session Manager е специален вграден plug-in за браузъра Mozilla Firefox, който отговаря за запазването и възстановяването на сесиите на този уеб браузър. Например, ако браузърът изведнъж се затвори, следващият път, когато стартирате мениджъра на сесии, той автоматично ви подканва да отворите всички раздели, с които работехте, когато затворите браузъра.

Как да активирам Мениджъра на сесии?

В новите версии на браузъра вече е активиран Mozilla Firefox Session Manager, което означава, че уеб браузърът е защитен в случай на внезапно прекратяване на работата.

Как да използвам Мениджъра на сесии?

Уеб браузърът на Mozilla Firefox предлага няколко начина да възстановите сесията, с която сте работили последно. Преди това тази тема беше разгледана по-подробно на нашия уебсайт, така че няма да се съсредоточим върху нея.

Как да възстановите сесия в браузъра Mozilla Firefox

Използвайки всички функции на браузъра Mozilla Firefox, качеството и удобството на уеб сърфирането, използвайки този уеб браузър, значително ще се увеличи.