Браузърът Mozilla Firefox е популярен уеб браузър, който е претърпял много промени с течение на времето, които са засегнали както визуалния компонент, така и вътрешния. В резултат на това сега виждаме браузъра така: мощен, функционален и стабилен.

Mozilla Firefox някога беше рецензент, насочен главно към използването на опитни потребители: огромен брой настройки объркаха обикновените потребители, но отвориха огромни възможности за опитни потребители.

Днес браузърът получи минималистичен дизайн, който ще бъде удобен за всички потребители, но в същото време успя да запази цялата функционалност, която привлича опитни потребители.

Синхронизирайте данните си

Mozilla Firefox е платформен уеб браузър и в настоящата епоха на интернет просто трябваше да получи функция за синхронизиране, която би позволила на всяко устройство да управлява всички маркери, раздели, история и запазени пароли.

За да синхронизирате данните за използването на браузъра, ще трябва да създадете акаунт и да влезете във всички устройства, в които се използва Mozilla Firefox.

Синхронизиране на данни в Mozilla Firefox

Високо ниво на защита

Измамите активно процъфтяват в интернет, във връзка с които всеки потребител винаги трябва да бъде нащрек.

Mozilla Firefox има вградена система за сигурност, която ще блокира достъпа до ресурси, за които има съмнения за измама, и ще предупреди дали даден ресурс иска да инсталира в разширението на вашия браузър.

Високо ниво на защита в Mozilla Firefox

Частен прозорец

Частният прозорец няма да запазва информация за дейността ви в интернет в уеб браузъра. Ако е необходимо, браузърът може да бъде конфигуриран по такъв начин, че частният режим да работи винаги.

Частен прозорец в Mozilla Firefox

добавки

Mozilla Firefox е популярен браузър, за който се разработват огромен брой полезни разширения. Рекламни блокери, инструменти за изтегляне на музика и видеоклипове, уеб клипове и много други - всичко това е достъпно за изтегляне в магазина на добавките.

Добавки в Mozilla Firefox

теми

Mozilla Firefox вече разполага с приятен и стилен интерфейс по подразбиране, който може лесно да се осъществи без допълнително подобрение. Ако обаче стандартната тема ви отегчи малко, в магазина със сигурност ще намерите подходяща кожа, която ще опреснява външния вид на уеб браузъра.

Теми в Mozilla Firefox

Раздели в облака

Чрез активирането на синхронизирането на данните от Firefox между устройствата можете винаги да имате достъп до всички раздели, които са отворени на други устройства.

Раздели в облака в Mozilla Firefox

Инструменти за уеб програмиране

Освен че е инструмент за уеб сърфиране, Mozilla Firefox действа и като ефективен инструмент за уеб програмиране. В отделна секция на Firefox има обширен списък от професионални инструменти, които можете незабавно да стартирате, като използвате менюто на браузъра и комбинация от горещи клавиши.

Инструменти за уеб програмиране в Mozilla Firefox

Персонализирайте менюто

За разлика от повечето уеб браузъри, където има контролен панел без възможност за конфигуриране, в Mozilla Firefox ще можете да настройвате инструментите, които ще бъдат включени в менюто на браузъра.

Настройване на менюто на браузъра в Mozilla Firefox

Лесно създаване на отметки

В този браузър системата за добавяне и управление на отметки е много удобна. Само като кликнете върху иконата със звездичка, страницата ще бъде добавена незабавно към отметките.

Лесно създавайте отметки в Mozilla Firefox

Вградени визуални маркери

Когато създавате нов раздел в Firefox, ще се покаже миниизображението на най-често посещаваните уеб страници.

Вградени визуални маркери в Mozilla Firefox

Предимства:

1. Лесен за ползване интерфейс с поддръжка на руския език;

2. Висока функционалност;

3. Стабилна работа;

4. Умерено натоварване на системата;

5. Браузърът е напълно безплатен.

недостатъци:

1. Не е разкрито.

И въпреки че популярността на Mozilla Firefox е намаляла до известна степен, този уеб браузър все още остава един от най-удобните и стабилни браузъри, които могат да осигурят удобно уеб сърфиране.

Изтеглете Mozilla Firefox безплатно

Изтеглете последната версия на програмата от официалния сайт