Сега дори най-бюджетното устройство на Android OS е оборудвано с хардуерен GPS приемник, а дори и в предварително инсталирания софтуер за Android има карти от Google. Въпреки това, те не се вписват, например, на автомобилистите или пешеходците, тъй като те нямат необходимата функционалност. За щастие, благодарение на отвореността на Android има алтернативи - ние Ви представяме Navitel Navigator!

Офлайн навигация

Основното предимство на Navitel пред една и съща Google Карти е навигацията без използването на интернет. При първото стартиране на приложението ще бъдете помолени да изтеглите карти от три региона - Азия, Европа и Америка.

Региони на Navitel

Качеството и функционирането на картите на страните от ОНД оставят зад себе си много конкуренти.

Търсене по координати

Navitel Navigator ви предлага разширена функционалност, за да намерите точното място. Например, освен обичайното търсене по адрес, е налице търсене по координати.

Търсене по координати Navitel

Тази възможност е полезна за раници и аматьори да се отпуснат от населените места.

Конфигуриране на маршрути

Разработчиците на приложението предлагат на потребителите да конфигурират маршрутите ръчно. Има няколко опции, от класическия адрес до точките - например от дома до работното място.

Инсталиране на NAVITEL точки

Възможно е да се създаде произволна точка.

Мониторинг на сателитите

С Navitel можете също така да видите броя на сателитите, които програмата е предприела да работи и да види местоположението им на орбита.

Мониторирайте сателитите Navitel

В повечето други GPS-навигатори тази възможност липсва или е силно ограничена. Тя ще бъде полезна за потребители, които искат да проверят качеството на приемане на устройството си.

синхронизация

Специално място се заема от функцията за синхронизиране на данните за приложенията чрез услугата за облаци, наречена Navitel Oblako. Можете да синхронизирате точките, историята и запазените настройки.

Клавишна услуга Navitel

Удобството на тази функционалност е неоспоримо - потребителите не трябва да конфигурират отново приложението, като променят своето устройство: просто импортирайте настройките и данните, съхранени в облака.

Определяне на задръствания

Екранната функция на задръстванията е един от най-популярните сред жителите на големите градове, особено автомобилистите. Такава възможност има, например, през 2006 г Google.Maps , но в Navitel Navigator достъпът до него е много по-лесен и удобен - просто кликнете върху иконата за светофар в горния панел

Достъп до дисплея на задръстванията

Там потребителят може да включи дисплея на задръстванията на картата или да определи задръстванията по време на изграждането на маршрута.

Navitel корк монитор

Персонализируем интерфейс

Не е толкова важно, но приятната характеристика на Navitel Navigator е персонализирането на интерфейса "за себе си". По-специално, потребителят може да промени кожата (общ изглед) на приложението в настройките в "Интерфейс".

Достъп до настройките на интерфейса на Navitel

В приложението, инсталирано от нулата, дневни и нощни кожи са на разположение, както и тяхното автоматично превключване. За да използвате самоизработената кожа, трябва първо да я изтеглите в съответната папка - разработчиците са добавили подходящия път към съответната папка.

Пътят към папката с кожи Navitel

Различни профили

Удобна и необходима опция в Navigator е конфигурацията на профилите на приложенията. Тъй като GPS навигацията се използва най-често в автомобил, съответният профил е налице по подразбиране.

Профил на колата на

Освен това потребителят ще може да добави толкова профили, колкото е необходимо за различни ситуации на използване.

достойнство

  • Приложението е изцяло на руски език;
  • Удобство, простота и ширина на опциите за персонализиране;
  • Показване на задръствания;
  • Cloud синхронизация.

недостатъци

  • Заявлението се заплаща;
  • Не винаги правилно определя местоположението;
  • Силно изразходва батерията.

Има много приложения за навигация, но не всички от тях могат да се похвалят с такива функции като Navitel Navigator.

Изтеглете пробна версия на Navitel

Изтеглете най-новото приложение от Google Play Магазин