Когато става въпрос за записване на информация на диск, първото нещо, което Nero идва на ум, първо. Всъщност тази програма отдавна се утвърди като ефективен инструмент за записване на дискове. Затова днес ще бъде обсъдено.

Nero е популярна комбинация за работа с файлове и записващи дискове, като има няколко типа програми, всеки от които се различава в броя на предоставените функции и следователно в цената. Днес ще разгледаме най-пълната версия на програмата в момента - Nero 2016 Platinum .

Съветваме ви да погледнете: Други програми за записване на дискове

Писане на информация на диск

С вградения инструмент Nero Burning ROM можете да записвате информация на диск, като създавате компактдиск с файлове, DVD или Blu-ray. Съществуват разширени настройки, за да получите желаната опция.

Изгаряне на информация на диск в Nero

Експресно записване на данни

Отделен инструмент Nero Express ви позволява бързо да записвате информация на диск в зависимост от предназначението: data CD, Blu-ray, DVD. За всеки от тези видове може да се добави защита под формата на парола.

Експресни данни за запис в Nero

Създаване на аудио компактдиск

В зависимост от това кой плейър дискът ще се възпроизвежда в бъдеще, програмата предлага няколко режима за запис на аудио.

Създаване на аудио компактдиск в Nero

Записване на диск с видеоклип

По аналогия с аудио компактдиска тук се предлагат няколко режима за запис на видео на наличен диск.

Записване на диск с видео в Nero

Записване на съществуващо изображение на диск

Имате ли изображение на компютъра, който искате да напишете на диска? След това Nero Express ще се справи бързо с тази задача.

Записване на съществуващо изображение на диск в Nero

Видео редактиране

Отделен инструмент Nero Video е пълноправен видео редактор, който ви позволява да инсталирате съществуващи видеозаписи. Впоследствие видеоклипът може да бъде записан незабавно на диска.

Редактиране на видеоклипове в Nero

Прехвърляне на музика от диска

Един прост вграден инструмент Nero Disc to Device ще ви позволи да прехвърляте медийни файлове от диск на преносим плейър, съхранение в облак или просто да го запазите на компютър с няколко кликвания на мишката.

Прехвърляне на музика от диск на Nero

Създайте кожа за диска

Една от забележителните функции на Nero е вграденият графичен редактор, който ви позволява да създадете капак за диск в зависимост от формата на кутията и да проектирате изображение, което ще премине през компактдиска.

Създайте кожа за диск в Nero

Конвертиране на аудио и видео

Ако наличните аудио и видео файлове трябва да бъдат персонализирани в желания формат, използвайте инструмента Nero Recode , който ще ви позволи да конвертирате и коригирате качеството на съществуващите файлове.

Конвертирайте аудио и видео в Nero

Възстановяване на изтритите файлове

Ако файловете са изтрити на всяко устройство (компютър, флаш памет, диск и т.н.), а след това с Nero RescueAgent , ще можете да сканирате и възстановявате файлове колкото е възможно повече.

Възстановете изтритите файлове в Nero

Търсене на мултимедийни файлове

Nero MediaHome ви позволява пълно сканиране на системата за наличието на различни мултимедийни файлове: снимки, видео, музика и слайдшоу. Впоследствие всички открити файлове ще бъдат обединени в една удобна библиотека.

Търсете медийни файлове в Nero

Предимства на Nero:

1. Огромен набор от функции за пълноценна работа с медийни файлове и записващи дискове;

2. Лесен за ползване интерфейс с поддръжка на руски език;

3. Ако е необходимо, потребителят може да закупи отделни инструменти, например за извършване на изгорени дискове.

Недостатъци на Nero:

1. Програмата се заплаща, но потребителят ще има възможност да пробва безплатно всички функции на програмата с безплатна 14-дневна версия;

2. Програмата дава доста сериозен товар на компютъра.

Nero е сложен инструмент за работа с мултимедийни файлове и записването им на диск. Ако имате нужда от мощен и функционален инструмент, насочен към използване на професионалисти, то определено опитайте този продукт.

Изтеглете пробна версия на Nero

Изтеглете последната версия на програмата от официалния сайт