Понякога простата възможност да слушате музика в любимата си социална мрежа не е достатъчна. Необходимо е да изтеглите музикален запис от Съучениците на компютъра си. За да направите това, има безплатно разширение на популярния браузър на Google Chrome, за да изтегляте музика от съученици, наречена OK, като запазвате звука.


Добавянето на OK спестяващо аудио е много лесно. Нищо излишно - просто бутон за изтегляне до заглавието на песента. Но с лекота на използване, това разширение успява да доведе до допълнения с по-широка функционалност, като Oktools ,

Съветваме ви да погледнете: Други програми за изтегляне на музика от съученици

Разширение на OK запаметяване на аудио за изтегляне на музика от съученици

Изтегляне на музика от съученици

Добавянето ви позволява да изтеглите всяка песен в популярната социална мрежа Odnoklassniki. Но този процес не е съвсем удобен.

Изтегляне на песен в Съученици с OK запазване на звука

Трябва да започнете да изпълнявате песента, така че до нея да се появи бутон за изтегляне. Песента се запазва със същото име, което има в сайта. Това ви помага да намерите желаната песен сред многото песни, които сте изтеглили на компютъра си.

Освен това има възможност за запазване на песен чрез плъзгане на иконата за изтегляне от страницата до желаната папка.

Положителни аспекти ОК спестява аудио

1. Нищо излишно. Изтегляне само на музика;
2. Името на аудио файловете съвпада с имената на сайта.

Отрицателни аспекти ОК спестява аудио

1. Неудобен процес на изтегляне. Песента трябва да бъде подложена на прослушване и само след това има бутон за изтеглянето й;
2. Разширението е достъпно само за потребителите на браузъра Google Chrome.

Разширението трябва да се хареса на непретенциозни потребители на Google Chrome. Останалото е по-добре да използвате добавянето Oktools , Освен това е налице и за браузъра от Google.

Изтеглете Ok спестяване на звук безплатно

Изтеглете последната версия на програмата от официалния сайт