Програмите за комуникация в интернет се увеличават всяка година. Сега, без да напускате дома, можете да осъществявате видео разговори или да отговаряте с приятели в чат режим. Повечето потребители използват Skype за тази цел, без дори да знаят за съществуването на други, не по-малко полезни приложения.

Програмата ooVoo е проектирана да комуникира с абонати от всяка точка на света. Той съчетава всички необходими инструменти за удобна комуникация в мрежата и качеството на комуникацията в него е много по-добро от това на известния конкурент. И сега ще разгледаме основните функции и възможности на програмата и ще оценим нейните заслуги и недостатъци.

Направете видеообаждане

Несъмнено качеството на видеообажданията отлично отличава програмата от колегите й. В него вероятностите за счупвания и различни дефекти на съединителя са сведени до минимум. Дори и при ниски скорости на интернет, можете да зададете определени настройки, които ще ви помогнат да увеличите качеството.

Намалете скоростта на кадрите в програмата ooVoo

Режим на чат

Много потребители предпочитат да комуникират в режим на текстови съобщения, а програмата ooooo им дава такава възможност. В писмото си потребителите могат да добавят усмивки, да подравняват текста и да променят своя шрифт, което значително подобрява вида на съобщенията и ви позволява да откроите важни точки.

Намалете скоростта на кадрите в програмата ooVoo

Ако е необходимо, можете да записвате видео съобщения и да ги изпращате до желания абонат.
Различни снимки, текстови документи, малки видеоклипове могат да се изпращат в прикачения файл.

Изпращане на файлове на ooVoo.

Промяна на състоянието

В някои случаи не винаги има време или желание да общувате с приятелите си. Промяната на състоянието ви до "невидим" няма да ви притеснява с видеообажданията. Независимо от това, способността да изпращате съобщения за абонати остава и те могат да получат отговор по всяко удобно време и във всеки статут.

Промяна на състоянието в програмата

Промяна на езика

По избор на потребителя се предлагат 10 опции за езиковия интерфейс, които можете да променяте по всяко време, дори и без да напускате програмата.

Промяна на езика в програмата ooVoo

Автоматична хардуерна конфигурация

Преди да започнете комуникация или когато има някакви проблеми по-късно, лесно е да определите наличието на проблеми в хардуера на компютъра. Процесът отнема много малко време и не изисква специални технически познания.

Проверка на оборудването в програмата ooVoo

Блокиране на потребителите

Програмата за нежелани контакти ви позволява да блокирате. В резултат на това потребителят от "черния списък" губи възможността да ви изпрати данни или да поиска видеообаждания. Във всеки подходящ момент действието може да бъде отменено и всички загубени функции ще бъдат върнати на заключения потребител.

Блокиране на потребителите в програмата ooVoo

Извършване на повиквания с такси

Чрез закупуването на разширен пакет, потребителят може да извършва платени разговори към всички телефонни номера. За да направите това, балансът трябва да има необходимата сума пари.

Обаждане до вашия мобилен телефон в ooVoo

Изтриване на историята

Не всички подобни програми дават възможност за почистване на историята, която в някои случаи е изключително необходима. За щастие в ooVoo тази функция е там. Тук, без никакви проблеми, можете да изчистите съобщенията от чата, информация за входящи и изходящи повиквания и изпратени файлове. Много ще оценят тази функция.

Изтриване на историята в ooVoo

настройки

Благодарение на гъвкавите настройки на програмата, тя може да бъде съобразена с нуждите на всеки потребител.

Тук можете да изберете папката за запазване на историята на компютъра, тъй като нейното стандартно местоположение не винаги е удобно.

Съхраняване на историята в ooVoo

Настройките за поверителност ще ви помогнат да ограничите достъпа до лична информация за потребителя или да създадете забрана за намиране на потребителски профил по определени параметри.

Настройките за поверителност в ooVoo

В зависимост от ситуацията обсесивните сигнали за входящите съобщения не винаги са удобни и т.н. Потребителят може да избере кои сигнали да напуснат.

Уведомлението звучи в програмата ooVoo

По подразбиране, когато отговаряте на видеообаждане от абонат, видеоклипът на потребителя се показва автоматично. Ако желаете, тази функция може да бъде деактивирана. Можете също така да забраните получаването на повиквания извън списъка с контакти.

Автоматично активиране на видеоклипа в програмата ooVoo

След като разгледа програмата ooVoo, е възможно да се изяснят следните предимства:

  • наличието на безплатен пакет с всички основни функции на програмата;
  • способността бързо да променя езика, включително руски;
  • бърза инсталация;
  • удобен и красив интерфейс;
  • мултифункционалност.

Сред недостатъците беше разкрито:

  • инсталиране на допълнително приложение, с предложение за закупуване.

Свали OoVoo безплатно

Изтеглете последната версия на програмата от официалния сайт