Overwolf - разширява възможностите на игрите, като инсталира допълнителен интерфейс. Благодарение на тази програма можете да използвате браузъра и да общувате в социалните мрежи точно по време на играта. Има и магазин за приложения и много други, които ще направят геймплея много по-удобен.

Моят профил

След свалянето на Overwolf до компютъра се кани да се регистрира. Тази стъпка може да бъде пропусната, ако няма да купувате приложения в магазина. Ако искате да правите покупки в Overwolf AppStore, трябва да създадете личен профил. За тези, които вече имат профил, има бутон "Вход" по-долу.

Създаване на профил Overwolf

Запис от екрана

За да получите достъп до тази функция, трябва да направите допълнителни настройки. Има възможност за избор на място за запазване на видео, можете да зададете горещи клавиши за управление на записа, да редактирате други параметри за вашите собствени нужди. Можете да записвате не само видео, но и да правите екранни снимки.

Запис от екрана Overwolf

Shortcuts

За по-бърза работа с клавишни комбинации Overwolf. Всеки от тях може да бъде конфигуриран или деактивиран. Също така има пълно изключване на всички горещи клавиши. Моля, имайте предвид, че програмата работи заедно с TeamSpeak , В това меню можете да конфигурирате клавишни комбинации за TimSpeak.

Горещи ключове Overwolf

Показване на FPS в игрите

Благодарение на една настройка можете да наблюдавате броя на кадрите в дадена игра. В настройките можете да изберете място на екрана, за да покажете брояча FPS. Можете също да активирате или деактивирате тази функция и да зададете клавишна комбинация за управление.

Мониторинг на кадрите в секунда Overwolf

След стартиране на играта и наблюдението на кадрите в секунда ще се покаже на мястото, което сте посочили в настройките.

FPS шоу в играта Overwolf

Widgets

Управлявайте цялата функционалност, която можете да използвате чрез приспособлението, което ще се показва на работния плот. Оттам можете да отидете на настройките, да запазите, да отворите TeamSpeak. Приспособлението може да бъде скрито или преместено на друго място на работния плот, ако не ви харесва местоположението.

Облечи примамка

Можете да създадете допълнителни приспособления и да ги поставите на работния плот. Може да бъде стартирането на TeamSpeak, кожите на програмата или магазина.

Допълнителни приспособления за Overwolf

Библиотеката

Всички инсталирани игри, допълнителни плъгини, закупени в магазина и кожи, могат да бъдат намерени в библиотеката. При първия преход там, след инсталирането на програмата, сканирането ще се извърши и намерените игри и приложения ще се поберат в този списък. Можете също така да ги пуснете оттук. Ако списъкът е голям, можете да използвате търсенето и ако играта не е била добавена по време на сканирането, можете да го направите ръчно.

Библиотека Overwolf

Skins

Повечето кожи са безплатни и бързо инсталирани на компютъра. Можете да ги намерите в магазина, за тях е подчертана отделна секция. Има корици от разработчиците и тези, създадени от членовете на общността на определена игра. Те могат да бъдат сортирани.

Облечи сладкото момиче

Изберете желаната кожа и отидете на нейната страница, за да видите външния вид. В долната част ще видите всички елементи, които ще бъдат заменени, и появата им ще се покаже. След като инсталирате капака, програмата не трябва да се рестартира, всичко ще се актуализира автоматично и чрез приспособлението или библиотеката можете да промените кожите.

Описание на кожата на върха

Информация за играта

Ако сте играли с Overwolf активиран, след като излезете от играта, се отваря отделен прозорец, където можете да видите колко време трае сесията, вижте броя на изиграните часове и средната продължителност на сесията. Има и отделен раздел с онлайн потоци и популярни видеоклипове.

За играта Overwolf

Свързване на профили

По време на играта можете да отговаряте на съобщенията, които идват в социалната мрежа. За да направите това, трябва само да свържете потребителския си профил чрез настройките. Има най-известни мигновени пратеници и популярни социални мрежи.

Свързване на профилите за Overwolf

Икона в областта за уведомяване

В дясната част на лентата на задачите ще се покаже икона на приложението, с което можете да управлявате програмата. Например, можете да отидете в магазина, да пуснете играта или да излезете от Overwolf. Можете също така да скриете Dock (Widget), ако това се случва или не е необходимо в момента.

Overwolf на лентата на задачите

достойнство

  • Подкрепа за допълнителен интерфейс за много популярни игри;
  • Наличие на руски език, но не всички елементи са преведени;
  • Много безплатни приставки и кожи;
  • Програмата се разпространява безплатно;
  • Гъвкава настройка на Overwolf и джаджи.

недостатъци

  • Програмата изисква много компютърни ресурси, което е особено забележимо на слаб хардуер;
  • Елементите в магазина не се качват, когато интернет е слаб.

Overwolf - полезна програма за геймъри, която предоставя много допълнителни функции за опростяване на геймплея. Голям набор от допълнителни плъгини ще разшири функционалността на игрите.

Свали Overwolf безплатно

Изтеглете последната версия на програмата от официалния сайт