Когато възникне въпросът за изтеглянето на професионален видео редактор, тогава потребителят получава огромен избор сред програмите на такъв план. Pinnacle Studio е популярна програма за редактиране на видео, което е отлично решение за потребители с високи изисквания при избора на редактор.

Pinnacle Studio е платена програма за редактиране на видео. Програмата е насочена преди всичко към опитни потребители, защото ви позволява да изпълнявате почти всяка задача, свързана с инсталирането на видео.

Съветваме ви да погледнете: Други програми за редактиране на видео

Широка гама от ефекти

Pinnacle Studio има наистина впечатляващ набор от ефекти, включително филтри за конвертиране на изображения във видео, различни аудио ефекти, преходи и много други.

Широк избор от ефекти в Pinnacle Studio

Удобна лента с инструменти

Функциите, които най-често се използват от потребителите по време на процеса на редактиране на видео, се поставят в хоризонталната лента с инструменти, така че да можете да ги използвате по всяко време.

Удобна лента с инструменти в Pinnacle Studio

Организация на данните

Тъй като използването на Pinacle Studio включва редактиране на не една дузина видеоклипове, програмата има отделна секция "Организация", където ще бъдат проследени всичките ви проекти, внос, както и избрани филтри и ефекти.

Организиране на данни в Pinnacle Studio

Създаване на DVD

Отделна част от видеоредактора ви позволява да записвате монтирано видео на DVD-ROM.

Създаване на DVD в Pinnacle Studio

Пълен видео редактиране

Pinnacle Studio има в своя арсенал всички функции, необходими на потребителите за редактиране на видео.

Пълна видеоредакция в Pinnacle Studio

Shortcuts

Програмата ви позволява да направите процеса на редактиране на видео по-бързо и по-удобно, като използвате горещи клавиши. Почти всяко действие в програмата има свои собствени клавишни комбинации, които, ако е необходимо, можете да промените.

Горещи клавиши в Pinnacle Studio

Опции за експортиране

Програмата ви позволява да зададете необходимия тип експорт, в зависимост от устройството, използвано в бъдеще.

Възможности за експортиране в Pinnacle Studio

Добър звук за настройка

Ако е необходимо, всяка аудиокасия се настройва, настройва силата на звука и стерео звука.

Фина настройка на звука в Pinnacle Studio

Вграден набор от композиции

Докато търсите музика за фон за вашето видео, трябва първо да разгледате наличните записи в Pinacle Studio, които се разпространяват в различни категории. Вероятно ще намерите това, от което се нуждаете.

Вграден набор от песни в Pinnacle Studio

Звукозапис

Отделен инструмент Pinnacle Studio ви позволява да записвате гласов глас и след това да го използвате в монтираното видео.

Звуков запис в Pinnacle Studio

Технология за автоматично падане

Ако във видеоклипа има глас, освен музикалния съпровод, програмата автоматично ще подобри звука на речта, намалявайки интензивността на музика на фона на музика и други външни звуци.

Автоматично падане в студио Pinnacle

Многокамерен редактор

Често видео редактирането се извършва с видеоклипове, записани едновременно от няколко камери. За да се опрости процедурата за монтиране на видео от няколко камери, навреме добавете точните моменти и ъгли към видеото, разработен е многокамерен редактор.

Многокамерен редактор в Pinnacle Studio

Предимства на Pinnacle Studio:

1. Стилен интерфейс с удобно разположение на елементите;

2. Има руски език;

3. Програмата е оборудвана с всички необходими функции, които потребителите могат да имат нужда от процеса на редактиране на видео;

4. Стабилна работа и умерена консумация на системни ресурси.

Недостатъци на Pinnacle Studio:

1. Няма безплатна версия. За съжаление, за да използвате програмата е необходимо да извършите покупката й, но в рамките на 30 дни ще можете да възстановите изцяло цялата платена сума, ако продуктът не ви е подходящ.

Pinnacle Studio е един от редките случаи, когато професионален видео редактор може да бъде лесен и удобен. Ако желаете, всеки потребител може да се научи да редактира видеото в тази програма, за да получи наистина невероятен резултат върху изхода.

Изтеглете пробна версия на Pinacle Studio

Изтеглете последната версия на програмата от официалния сайт