Един от най-популярните съвременни формати на изображения е PNG форматът. Особено удобно е да се използва за поставяне на снимки в интернет. Но основната собственост на файловете, предназначени за поставяне в World Wide Web, е лекото тегло. Какво приложение може да оптимизира оптимизирането на PNG файлове? Един от най-добрите програми за компресиране на този тип съдържание е програмата PNGGauntlet.

Безплатното приложение PNGGauntlet максимално ефективно компресира PNG снимки за по-късно публикуване в интернет, както и за други цели.

Съветваме ви да погледнете: друг софтуер за компресиране на снимки

Компресирайте снимките

Оптимизиране чрез компресия на снимки в електронен формат PNG - основната задача на приложението PNGGauntlet. Помощната програма демонстрира едно от най-доброто качество на компресията на тези форматни файлове сред други подобни програми. Процесът на оптимизация за потребителя е доста прост и интуитивен.

Компресирайте снимките в PNGGauntlet

За постигането на високо качество на работа е възможно благодарение на използването на три вградени инструменти, които работят във фонов режим: PNGOUT, OptiPNG, Defl Opt.

Настройките на PNGGauntlet

Конвертиране на изображения

Освен това, ако зададете съответната функция в общите настройки на програмата, програмата ще може да обработва JPG, GIF, TIFF и BMP файлови формати, като ги преобразува в PNG формат.

Конвертирайте файловете във формат PNG в PNGGauntlet

Предимства на PNGGauntlet

  1. Леко управление;
  2. Висококачествено компресиране на PNG файлове;
  3. Възможност за обработка на партидни файлове;
  4. Програмата е абсолютно безплатна.

Недостатъци на PNGGauntlet

  1. Липса на интерфейс на руски език;
  2. Ограничена функционалност;
  3. Работи само на платформата на Windows.

Както можете да видите, въпреки че програмата PNGGauntlet е ограничена във функционалност, но с основната си задача - компресията на PNG снимки, тя се справя по-добре от повечето аналози и е много лесна за управление.

Свали PNGGauntlet безплатно

Изтеглете последната версия на програмата от официалния сайт