Не във всички случаи искаме да отпечатаме снимката във формата, в която е заснет от камерата. Понякога трябва да я промените, да я редактирате и след това да видите готовата песен във формата, в която ще бъде отпечатана. Всички тези функции се предоставят от програмата priPrinter Professional.

Приложението за споделяне с Printer Professional е много мощен инструмент за обработка на снимки и след това им отпечатване, включително виртуален принтер.

Съветваме ви да погледнете: други програми за отпечатване на снимки

Погледни вътре

Приложението PriPrinter Professional има доста функционален преглед на изображения. Сред възможностите на този инструмент е и функцията на лупа.

Преглед на снимка в програмата priPrinter Professional

редактиране

Основната възможност на priPrinter Professional е предварителната обработка на снимките. Това е редактиране на изображения е една от неговите функции. С помощта на програмата можете леко да коригирате картината и да я промените значително.

Когато редактирате изображения, можете да добавяте ефекти, да променяте яркостта, контраста на изображението, да добавяте водни знаци, както и редица допълнителни инструменти, включително способността за рисуване.

Добавяне на ефекти към програмата priPrinter Professional

Ако желаете, можете да изрежете и снимката.

Подрязване на снимки в програмата priPrinter Professional

печат

Името на priPrinter Professional е очевидно, че приложението е предназначено за професионална обработка на изображения преди отпечатване на физически принтер. В програмата можете да видите как изглежда снимката в печата с помощта на вградения виртуален принтер. След като той бе отпечатан във виртуален принтер и сте се уверили, че всички елементи са били показани правилно, снимката може да бъде отпечатана на физически принтер.

Печат с priPrinter Professional

Можете да отпечатате в PDF файл или да запазите снимка в този формат.

Запазване на изображение в PDF формат до

За да пестите хартия, е възможно да отпечатате няколко снимки на един лист наведнъж.

Поставяне на няколко страници на един лист в програмата priPrinter Professional

предимства:

  1. Многоезичен (включително руски език);
  2. Големи възможности за редактиране на изображения;
  3. Наличието на виртуален принтер.

недостатъци:

  1. Работи само в операционната система Windows;
  2. Значителни ограничения на безплатната версия.

Както виждате, програмата priPrinter Professional е отличен инструмент за предварителна обработка на снимки, както и за директното им отпечатване. Основната характеристика на приложението е наличието на виртуален принтер.

Изтеглете пробна версия на priPrinter Professional

Изтеглете последната версия на програмата от официалния сайт