Едно отлично развиващо се занимание за цялото семейство е решаването на кръстословици. Тяхната полза се крие в подготовката на паметта и подобряването на мозъка. Такива интересни пъзели могат да бъдат направени сами. Програмите ще станат помощник по този въпрос.

Сега ще разгледаме три програми, от които можете да изберете правилния за себе си.

CrosswordCreator

Създател на кръстословици

Първата програма, която разгледахме, помага бързо да се създаде кръстословица. Това е възможно благодарение на подходящите алгоритми. Например, ако има няколко думи за композиране, тогава алгоритъмът IQEngine или CrossArchitect е избран.

Вграденият речник Ozhegova ви помага лесно да създавате въпроси.

Настройките на дизайна ще помогнат за прецизно съставяне на компилирана кръстословица. Възможно е да промените шрифта и неговия размер, както и да подредите числата в клетките.

Изтеглете CrosswordCreator

Декалион (декалион)

Декалион на програмата (Decalion)

Тази програма се различава от останалите, тъй като можете да добавяте снимки към кръстословица и да ги подредите по удобен начин.
Също така в програмата можете лесно да търсите, като въведете само първите символи на думата.

Тази програма за създаване на кръстословици на руски език ще ви помогне да създадете своя собствена уникална игра.

Изтегляне Decalion (Decalion)

KrossMaster

Програма CrossMaster

CrossMaster е една от програмите, предназначени за изграждане на качествена кръстословица.

Minus CrossMaster - за да използвате всички функции на програмата, които трябва да закупите пълната й версия. Но с помощта на демонстрацията можете да въведете вашите думи на полето и да проверите правилността на тяхното писане. В тази помощ вградени речници.

Друга възможност е компилирането на различни видове кръстословици. Програмата за създаване на кръстословици на руски език ще служи като отличен асистент в образуването на вашия пъзел.

Изтегляне на CrossMaster

CrossMaster , за разлика от другите представени програми, има допълнителна функция - създаването на различни видове кръстословици. Но за да използвате пълната версия на тази програма, трябва да я купите. Decalion е уникален с това, че можете да добавяте снимки към кръстословица и да ги инсталирате на правилното място.