Настройването на кола е очарователна и много скъпа дейност. Ето защо е желателно предварително да се определи как автомобилът ще се грижи за всички промени и колко може да струва. Помощ в тази програма, която разглеждаме в този преглед.

Тунинг студио

Tuning Car Studio е софтуер, който може да добави някои елементи към снимката на всяка кола. Например дискове, стикери и наслагвания върху фаровете. С негова помощ можете също да пребоядисвате тялото и неговите части и да засенчвате стъклото.

Програмата за една тунингова кола на марката на годината Tuning Car Studio

Изтегли Tuning Car Studio

Виртуална настройка 3D

Тази програма също помага с "комплекта за тяло" на колата. Това се прави с помощта на няколко 3D модела на известни марки. Стилът на тялото, променящият се салон и механиката са на разположение, боядисване и залепване на винила е възможно. Всички части, монтирани на автомобила, точно повтарят дизайна на резервни части от добре известни производители. Програмата ви позволява да провеждате тестови дискове и да преглеждате отчети.

Програма за настройка на автомобили от всяка марка Виртуална 3D тунинг

Изтегляне на виртуална 3D настройка

Разликата между тези програми е, че първата може да работи с произволен източник, а втората - само с ограничен модел. В същото време виртуалната 3D настройка има по-мощна функционалност и висок реализъм, което е голямо предимство за собствениците на представените в нея марки. Car Studio също ви позволява бързо да определите тона на рисуването или тонизирането и поставете върху тялото на стикери по избор.