Независимо колко е добра операционната система Windows, рано или късно може да има различни видове грешки, които ще доведат не само до нестабилна работа, но и до намаляване на скоростта на компютъра. Подобен резултат може да доведе до различни действия на потребителите - от най-безвредните, до различни експерименти в системата.

И ако системата ви вече е започнала да работи, не е стабилна, тогава е време да я подредите. За щастие, за това има доста голям набор от помощни програми, които ще помогнат за възстановяване на стабилната и бърза работа на Windows.

Тук ще разгледаме няколко програми, чиято задача е да премахнат всички системни грешки.

TuneUp Utilities

Първо стартиране на TuneUp Utilities

TuneUp Utilities е отличен набор от инструменти, които се сглобяват под една хубава графична обвивка. Сред програмите, разгледани тук, в TuneUp Utilities най-пълният комплект. Има помощни програми за анализ и поддръжка на системния системен регистър и операционната система като цяло, има и инструменти за работа с дискове и потребителски данни (възстановяване и безопасно изтриване на файлове и директории).

Благодарение на вградените магьосници и помощници тази програма е идеална за начинаещи.

Изтегляне на TuneUp Utilities

Урокът: Как да ускорите компютъра си с помощта на TuneUp Utilities

Витрин Фикс Фикс

Основният прозорец на Вит Регестинг Фикс

Vit Registry Fix е отличен инструмент за сложна поддръжка на системния регистър. Помощната програма позволява не само да се анализира наличието на грешни връзки, но и да се дефрагментират файловете на системния регистър. Също така има отличен инструмент за създаване на резервни копия.

От допълнителните функции тук са стартов мениджър и приложения за деинсталиране.

Изтегляне на

Урокът: Как да ускорите вашия компютър с

Компютърен ускорител

Основният прозорец за компютърни ускорители

Computer Accelerator е програма за увеличаване на компютърната производителност. Благодарение на мощните вградени инструменти, приложението може по-добре да почисти диска от ненужни файлове, както и да оптимизира регистъра на Windows.

За разлика от някои подобни програми, тук няма толкова много инструменти, но наличното количество е достатъчно, за да се поддържа системата в работно състояние.

Предимствата на тази програма могат да бъдат идентифицирани и вградени в Scheduler, което ще позволи поддържането на системата по график.

Изтегляне на компютърен ускорител

Wise Care 365

Главен прозорец Wise Care 365

Wise Care 365 е набор от инструменти, предназначени за обслужване на системата. Ако сравнявате този пакет с TuneUp Utilities, тогава има малък набор от функции. Този списък обаче може да бъде разширен чрез изтегляне на различни добавки.

Благодарение на този подход можете да изберете само онези помощни програми, които са необходими за конкретен потребител.

Като стандарт, има инструменти за почистване на дискове от боклука, както и помощни средства за сканиране на системния регистър и автор.

С вградения график можете да извършвате поддръжка на системата по график.

Изтегляне Wise Care 365

Урокът: Как да ускорите компютъра си с Wise Care 365

TweakNow RegCleaner

Главен прозорец

TweakNow RegCleaner е друг инструмент за поддържане на регистъра. В допълнение към мощния инструмент за поддържане на системния регистър има редица полезни допълнителни функции.

В допълнение към инструментите за премахване на различни информационни остатъци, програмата ви позволява да компресирате базите данни на Chrome и Mozilla браузърите, както и да оптимизирате настройките на системата и Интернет.

Изтегляне на TweakNow RegCleaner

Carambis Cleaner

Основният прозорец на Carambis Cleaner

Carambis Cleaner е отличен системен чистител, който ще премахне всички временни файлове, както и системния кеш.

В допълнение към търсенето на временни файлове, има и инструменти за намиране на дублирани файлове.

С вградения деинсталатор и автоматичния мениджър можете да премахвате ненужните приложения както от системата, така и от изтеглянето.

Изтеглете Carambis Cleaner

CCleaner

Почистване на временни файлове в CCleaner

CCleaner е алтернативно средство за почистване на системата от боклук. Тъй като програмата е по-фокусирана върху намирането на допълнителни файлове и кеша на браузъра, CCleaner е идеален за освобождаване на дисково пространство.

От допълнителните инструменти има вграден деинсталатор, който обаче е по-лош от другите програми. Също така в CCleaner се изпълнява "чист" регистър, който е подходящ за бързо сканиране и премахване на ненужни връзки.

Изтеглете CCleaner

Разширено системно устройство

Коригиране на проблемите при Advanced Systemcare

Advanced SystemCare е пълен набор от комунални услуги от китайски програмисти, предназначен за възстановяване на производителността на системата.

Тъй като програмата има доста мощен магьосник, тя ще бъде идеална за начинаещи. Също така механизмът за работа във фонов режим се осъществява тук, което позволява автоматично сканиране и елиминиране на проблеми по време на работа.

Изтегляне на Advanced SystemCare

Auslogics BoostSpeed

Диагностика в Auslogics Boostspeed

Auslogics BoostSpeed ​​е отлично средство, което не само ще ускори системата, но и ще намали времето за стартиране. Благодарение на специален алгоритъм за анализиране на стартовата програма ще ви помогне да се отървете от ненужните процеси.

Отличен Auslogics BoostSpeed ​​управлява и защитава системата. Вграденият инструмент ще ви позволи да сканирате операционната система за различни уязвимости и да ги коригирате.

Изтеглете Auslogics BoostSpeed

Glary Utilities

Общ преглед в Glary Utilities

Glary Utilities - това е друг пакет от комунални услуги, който е насочен към оптимизиране на системата. Съставът на инструментите Glary Utilities е подобен на програми като TuneUp Utilities, Advanced SystemCare и Wise Care 365.

Функционалните Glary Utilities ви позволяват да използвате наличните инструменти едновременно и едновременно благодарение на възможността за "оптимизиране с едно кликване".

Изтеглете Glary Utilities

Затова взехме предвид достатъчен брой приложения, които ще помогнат в различни ситуации. Всеки от тях има различни функции, така че да изберете правилната програма за бърза работа на компютъра си заслужава да бъде взета на сериозно.