Приложението на Reg Registry Fix предлага на потребителите собствен метод за ускоряване на системата. И методът е да се почисти и оптимизира системния регистър.

Регистърът е сърцевина на операционната система. Той съдържа почти всички настройки и настройки. Въпреки това, ако в него се събират твърде много ненужни и неправилни справки, това може да доведе до значително намаляване на ефективността.

В такива ситуации можете да използвате помощната програма Vit Registry Fix.

Тъй като тази помощна програма е ориентирана да работи с регистъра, функциите тук са пряко свързани с нея.

Урокът: как да ускорите вашия компютър с

Съветваме ви да погледнете: софтуер за ускоряване на компютъра

Сканиране и почистване

Основният прозорец на Вит Регестинг Фикс

Основната функция на програмата е да премахнете ненужните и празни връзки в системния регистър. За тази цел има сканиращ инструмент, който извършва задълбочен анализ на всички секции на системния регистър.

В допълнение към основната функция има и допълнителни такива.

оптимизация

Оптимизацията на регистъра в рег

Оптимизирането тук означава компресиране на системния регистър. Благодарение на неговия алгоритъм за компресиране, програмата позволява да се намали размерът на файловете на системния регистър, което от своя страна може да доведе до по-стабилна работа на системата.

Архивиране и възстановяване

Архивиране на файловете за регистрация в

Създаването на резервни копия е много полезно средство. Чрез създаването на копия на файлове с него можете лесно да възстановите производителността на системата в бъдеще.

Особено полезно е да използвате тази функция преди всякакъв вид оптимизация и инсталиране на всякакви програми (по-специално тези, които правят промени в системния регистър).

Намиране и изтриване на данни

Търсене в регистъра в

Ако решите ръчно да почистите системния регистър или да изтриете всички записи, използващи програми на трети страни, можете да използвате вграденото търсене.

Това е удобен инструмент, който ще намери желания запис. Освен това оттук можете едновременно да изтривате и променяте стойностите на клонове и параметри и да създавате резервни копия.

В допълнение към инструментите за работа с регистъра, Vit Registry Fix предлага и три допълнителни инструмента, които не го засягат пряко, но оказват влияние върху производителността на системата.

Почистване на диска

Почистване на диска в рег

Както знаете, за нормална и стабилна система се нуждаете от известно свободно място на системното устройство (т.е. диска или дяла, на който е инсталирана самата операционна система). И когато това свободно пространство стане много малко, системата може да забави или да предизвика различни грешки.

За да освободите допълнителни мегабайти, просто се нуждаете от инструмент за почистване на диска. С тази функция можете да изтриете всички ненужни файлове. И какви файлове да търсите и изтривате, решавате сами, маркирайки необходимите раздели с квадратчетата за отметка.

стартиране мениджър

Автоматичен мениджър в

Подобно на повечето оптимизатори, Vit Registry Fix разполага с автоложка в своя арсенал. С него можете или да премахнете ненужните програми, или да добавите свои собствени.

Мениджър на деинсталиране на приложения

Деинсталиране в рег

За да премахнете ненужните приложения, можете да използвате стандартната опция, но в Vit Registry Fix има и инструмент за тези цели.

В допълнение към премахването на приложенията има още една полезна опция. Ако кликнете върху иконата на приложението два пъти с левия бутон на мишката, можете да отидете на ключ за регистър, който съдържа връзки към тази програма.

Предимства:

  • Интерфейсът е напълно русифициран
  • Има пълен набор от функции за оптимизиране и почистване

недостатъци:

  • Всеки път, когато стартирате вградените помощни програми, се предлага да закупите лиценз

Въпреки факта, че Vit Registry Fix е предназначен да работи с регистъра, има допълнителни възможности за почистване и оптимизиране на системата. И ако нямате нужда от по-фина диагностика, тогава можете да използвате това приложение.

За да използвате програмата напълно, обаче, ще трябва да закупите лиценз, тъй като това е търговски продукт.

Изтеглете пробна версия на

Изтеглете последната версия на програмата от официалния сайт