Много потребители обичат да слушат радиото, където и да са. Но тъй като в къщи не всеки има радио, радио с възможност за възпроизвеждане на радио или телефон, трябва да използвате програми, които ви позволяват да слушате някоя радиостанция директно от компютър с достъп до Интернет.

Програмата "Радиоцентър" е една от тези програми, но има много функции, които ви позволяват бързо да я обичате и да я сложите в рейтинги на номер едно.

Стартиране и спиране на възпроизвеждането

Разбира се, във всяка нормална програма е възможно да възпроизведете поддържаните файлови формати или да спрете възпроизвеждането им. Така че и Radiocenter, потребителят може да стартира избраната станция и да я слуша или да я спре и да премине към друга.

Започнете и спрете при Радиоцентъра

Регулирайте силата на звука

Една интересна характеристика на програмата е нивото на звука, което може да бъде зададено при възпроизвеждане на радио вълна. Така че потребителят има право да зададе максималното ниво на звука не 100%, а 150%.

Настройване на силата на звука в Радиоцентъра

Записване на възпроизвеждане

Друга функция на програмата Radiocent е възможността за записване на всеки фрагмент от предаването в отделен файл. Функцията ще ви позволи да запишете една песен или няколко песни наведнъж.

Изгаряне до радиосигнал

Работете с радиостанции

Потребителят на програмата не може просто да слуша определени станции, има възможност да ги добави в любими, а след това да слуша отново и отново без допълнително търсене. Всяка станция за слушане се добавя към историята, от която е възможно и да възпроизвеждате станцията, без да търсите сред голям брой вълни.

Работете със станции в Radiocent

Търсете станции

Програмата има функция за търсене на радиостанции. Radiocent предлага на потребителите да намерят станция въз основа на жанра на музика, който се играе, страната на излъчване и скоростта на предаване на станцията.

Търсене на станции в Radiocent

предимства

  1. Удобно търсене на радиостанции.
  2. Интерфейс на руски език.
  3. Безплатен достъп до всички функции на програмата.

недостатъци

  1. Непривичен дизайн, който не обжалва.

Програмата Radiosend е много популярно приложение за търсене и възпроизвеждане на радиостанции. Ако потребителят просто иска да слуша радиото от компютъра си, то приложението Radiocent е идеално.

Свали Radiocent безплатно

Изтеглете последната версия от официалния уебсайт