Много често потребителите задават въпроса: "Как да създадете профил в BlueStax и какви ползи носи тази регистрация?". Първоначално тази регистрация възниква при първото стартиране на BlueStacks. Когато създавате профил в Google, профилът Bluestacks се показва автоматично и има идентично име.

Не е необходимо да регистрирате нов потребителски профил в Google, можете да добавите съществуващ такъв. Благодарение на функцията за синхронизиране потребителите получават достъп до хранилището за облаци, контактите и т.н. Как да направите такава регистрация?

Изтегли BlueStacks

Регистрирайте си сметка в BlueStacks

1. За да създадете нов профил в BlueStacks, стартирайте емулатора. Програмата ви моли да направите първоначалните настройки. На този етап се включва поддръжка на AppStore, свързани са различни услуги и настройки. Възможно е да създадете резервно копие и да получите бюлетина, ако желаете.

Създаване на резервно копие в програмата BlueStacks

2. Във втория етап сметка BlueStacks се настоява директно. Можете да създадете нов профил в Google или да свържете съществуващ. Свързвам съществуващ профил. Въвеждам потребителското име и паролата. След това трябва да вляза в профила си.

Създаване на профил в програмата BlueStacks

3. Накрая синхронизирайте профила си.

Свързване на синхронизацията в програмата BlueStacks

След всички настройки можем да проверим какво се е случило. Отворете " Настройки" , " Профили" . Ако, за да разгледаме списъка с Google сметки и BlueStacks, можем да видим два идентични профила по име, но с различни икони. В секцията "BlueStacks" профилът може да бъде само един и той е идентичен с първия профил в Google. Така можете да се регистрирате в BlueStax, като използвате Google.