Интегрираната програма RegOrganizer е отличен инструмент за почистване на системния регистър от различни видове боклук. Тъй като системният регистър влияе пряко върху здравето на системата, поддържането й по един чист и подреден начин ще осигури стабилна работа на Windows.

С помощта на приложението RegOrganizer можете не само да премахнете всички ненужни връзки и да коригирате редица грешки, но също така да направите фина настройка на системата, да конфигурирате autorun и много други.

Основният прозорец на RegOrganizer

За удобство всички функции са разделени на категории, някои от които са насочени към обикновени потребители, някои са по-опитни.

Съветваме ви да погледнете: Други програми за почистване на системния регистър

Почистване на регистъра.

Почистване на регистъра

Благодарение на вградения алгоритъм за анализ на регистъра и търсенето на грешки функцията "Почистване на системния регистър" ви позволява да откриете почти всички проблеми. Освен това, след анализ тук е възможно и безопасно да се определят всички открити проблеми. По този начин, ако все още не сте опитен потребител, можете да използвате почистването на системния регистър.

Оптимизиране на системния регистър

Оптимизация на регистъра в RegOrganizer

С помощта на функцията "Оптимизиране на регистъра" можете също да увеличите скоростта на вашия компютър. Тя е предназначена да дефрагментира файловете на системния регистър. В резултат на това, когато полезността събира всички "парчета" файлове на едно място, скоростта на обработка на регистъра от системата ще се увеличи. Съответно това е поздрав за ръста на производителността.

Почистване на дискове

Почистване на диска в RegOrganizer

В допълнение към отстраняването на грешките и оптимизирането на системния регистър, RegOrganizer също има редица допълнителни функции, които също влияят върху производителността на системата. Една от тях е "Почистване на дискове".

С него можете бързо да намерите всички ненужни файлове и да ги изтриете. По този начин с помощта на RegOrganizer можете да освободите допълнително дисково пространство.

Премахване на програми

Премахване на програми в RegOrganizer

В допълнение към почистването на дисковете има и инструмент за премахване на приложения. За разлика от основната програма, RegOrganizer не само ще изтрие програмните файлове, но ще намери и всички следи, останали в регистъра. По този начин, с помощта на RegOrganizer, можете по-правилно да премахнете ненужния софтуер.

Автоматични програми

Автоматични програми в RegOrganizer

Функцията "Автоматични програми" се отнася до групата "За професионалисти", което означава, че тя изисква известен опит за работа с нея.

Самият инструмент е проектиран да оптимизира натоварването на системата. Тук можете да премахнете от автомата и да добавите необходимите приложения.

Друга възможност за тази функция е автоматичният анализ и автоматичната оптимизация.

Тънки настройки

Тънки настройки в RegOrganizer

С помощта на фина настройка можете ръчно да оптимизирате системните настройки.

За разлика от стандартния панел за настройки, има достъп до онези опции, които не са налични в обичайните настройки. По този начин можете да конфигурирате системата така, че да отговаря на вашите нужди колкото е възможно повече.

Важни ключове в регистъра

Важни ключове в RegOrganizer

Инструментът "Important Registry Keys" е част от групата "Други функции" и предоставя на потребителя допълнителна информация за регистъра. По-специално, тук можете да видите някои части на системния регистър в по-удобна форма, отколкото в стандартния редактор.

Освен това, за всеки раздел RegOrganizer прави анализ за наличието на грешни препратки. По този начин, използвайки тази функция, можете не само да преглеждате записите по дялове, но и ръчно да изтриете грешките.

Снимките в регистъра

Снимките в регистъра в RegOrganizer

"Данни за регистрацията" е друга допълнителна характеристика на RegOrganizer. Тук потребителят може да създава моментни снимки по всяко време. Това е особено полезно, преди да инсталирате програмата или да почистите регистъра.

Тъй като моментната снимка е резервно копие на всички записи в системния регистър, можете да възстановите регистъра до предишното състояние с помощта на същите тези снимки.

плюсове:

  • Поддръжка на руски език
  • Лесен за ползване интерфейс
  • Допълнителни функции

минуси:

  • Ограничена функционалност на безплатната версия

За да обобщим, можем да кажем, че RegOrganizer е не само чудесен начин за "излизане" в системния регистър, но и добър инструмент за почистване на системата от ненужни файлове и програми, както и за настройка на Windows за максимална производителност.

Изтеглете пробна версия на организатора

Изтеглете последната версия на програмата от официалния сайт