Ако се сблъскате с такъв проблем като бавната работа на компютъра, най-вероятно всичко е въпрос на грешни вписвания в системния регистър. За да се отървете от тях и да оптимизирате регистъра, можете да използвате безплатната програма Registry Life.

Режимът на регистъра на помощната програма е безплатен и е предназначен за работа със системния регистър. Ето защо има само необходими функции за основната задача.

Основен живот на системния регистър

Съветваме ви да погледнете: Други програми за почистване на системния регистър

Функция Почистване на регистъра

Почистване на регистъра в регистъра

С помощта на функцията за почистване на регистъра можете да проверите за грешни записи.

Сканирането се извършва само в главните секции на системния регистър. След като приключи процедурата за анализ, потребителят може безопасно да поправи всички открити грешки.

Функция оптимизация на регистъра

Оптимизация на регистъра в регистъра

Като добавка се препоръчва оптимизиране на регистъра след коригиране на грешките. Тази функция ще премахне дефрагментирането на файловете на системния регистър, като по този начин ще увеличи скоростта на четене и писане.

Тъй като при работата на тази функция Registry Life ще работи директно с файловете в системния регистър, препоръчително е да затворите всички изпълняващи приложения.

Автоматична функция

Автоматично стартиране на програми в регистъра

С помощта на малка допълнителна помощна програма програмите Autorun могат бързо да оптимизират зареждането на някои приложения. Поради възможността за забавено стартиране на фонови приложения, можете значително да ускорите зареждането на операционната система като цяло.
Можете да направите това ръчно или автоматично.

Възможността за конфигуриране на autorun се изпълнява от отделно приложение, така че когато отворите тази функция за първи път, приложението "Autorun Organizer" ще бъде изтеглено.

Център за анулиране на функции

Център за отмяна на промени в регистъра

Поради факта, че програмата Registry Life запазва всички направени промени, по всяко време можете да направите "връщане" на предишното състояние. Това се прави с помощта на Центъра за отмяна.

Ако сте почиствали регистъра с помощта на регистъра, тогава всички направени промени ще се показват в този център.

плюсове:

  • Русифициран интерфейс
  • Безплатен лиценз
  • Лесен за ползване интерфейс

минуси:

  • Програмата включва само основен набор от функции

Независимо от факта, че Registry Life предоставя само основния комплект за "ремонт" на системния регистър, тази програма ще бъде достатъчна, за да елиминира повечето от грешките. И ако не можете да използвате платената версия, тогава винаги можете да използвате безплатна алтернатива - Registry Life.

Изтеглете регистъра Животът безплатно

Изтеглете последната версия на програмата от официалния сайт