Преди потребителят на почти всяко устройство с Android да има възможност да извърши сериозни операции със софтуерната част на устройството, той почти винаги трябва да получи правата на суперпотребителя. В някои случаи един от малкото начини бързо да получите root права на Android е да използвате приложението Root Genius.

Удобства

Основната характеристика на Root Genius, която потребителите не могат да видят, е интерфейсът на програмата - е на китайски език. Руски и дори английски официални версии на приложението липсват, въпреки че преведените версии могат да бъдат намерени в интернет. В същото време отбелязваме, че използването на приложението обикновено не създава особени затруднения. Разберете как да изпълнявате основната функция - получаването на коренни права е много проста.

Официален сайт на Root Genius

Поддържани устройства

Root Genius - програма от китайски програмисти, която позволява за няколко минути да получите root права на много устройства с Android. Според разработчика, списъкът с поддържани устройства съдържа около 15 000 заглавия.

Свързване на устройство

Основната, макар и да не е единствената широко използвана характеристика на Ruth Genius, е придобиването на права на Superuser на устройства с Android. За да извършвате манипулации, трябва да свържете устройството и компютъра. За тази цел програмата предоставя специален бутон (1), който се предлага веднага след стартирането на приложението в главния му прозорец.
RootGenius свързва устройството

Получаване на права на корен

 1. За достъп до функционалността, която позволява на устройството да работи, се използва специален раздел, съдържащ в неговото име сред китайските символи комбинация от английски букви "ROOT" (1). Разделът става достъпен след успешното определяне на устройството в програмата (2).
 2. Устройството на RootGenius е открило раздела "Корен"

 3. Когато преминете към раздела, имате достъп до началото на процедурата за получаване на права на суперпотребител - голяма зелена площ, в името на която, както и в предишния прозорец в раздела, съдържа "ROOT". Като цяло, ще повторим, не е трудно да се разбере работата в програмата.

Корен на копчето RootGenius

Допълнителни функции

 1. В допълнение към получаването на правата за root, чрез програмата се предлага китайски магазин за приложения за Android (1), изтегляне на фърмуера (2) и манипулиране на приложенията, инсталирани на свързаното устройство.
 2. RootGenius Application Store

 3. Сравнително полезна функция е възможността да видите техническите характеристики на свързаното устройство. За тази цел използвайте раздела (3).

RootGenius спецификациите на устройството

достойнство

 • Позволява ви да получите права на root за голям брой Android-устройства;
 • Поддържани версии на Android 2.3 и по-нови, включително най-новите;
 • Процедурата за получаване на корен изисква само три кликвания от мишката от страна на потребителя.

недостатъци

 • Няма руски и английски интерфейс;
 • Претоварване с ненужни функции.

За да изпълни основната си цел Root Genius е напълно приложимо решение. В някои случаи може да е единственият ефективен начин да получите права на root на устройството с Android и приложението на приложението не изисква много манипулации, така че можете да приемете липсата на познати езици в интерфейса.

Изтеглете Root Genius безплатно

Изтеглете последната версия на програмата от официалния сайт