За да извършите инсталирането на операционната система, първо трябва да се погрижите за наличието на зареждаема медия с разпределението на операционната система. В ролята на стартиращата медия може да действа като обикновен флаш памет. Но преди USB флаш устройството да стартира, разпределението на операционната система трябва да е правилно написано, например, като се използва помощната програма WinSetupFromUSB.

WinSetupFromUSB е проста и напълно безплатна програма за създаване на USB-носители за стартиране. Помощното средство е интересно по две причини: не изисква инсталация на компютър и също така е в състояние да създава флаш памети с няколко зареждания.

Съветваме ви да погледнете: Други програми за създаване на стартиращи USB флаш памети

Възможност за записване на няколко разпределения

Като правило, повечето програми за създаване на зареждаеми носители, например Rufus, ви позволяват да създавате стартиращи флаш устройства с само едно разпределение на операционната система. Ако силата на звука на вашето флаш устройство позволява, тогава той може напълно да напише няколко изображения на операционни системи, като по този начин го прави многозадачен.

Възможност за записване на няколко дистрибуции в WinSetupFromUSB

Създаване на резервен диск

Преди USB флаш устройството да се преобразува в стартиращо флаш устройство, програмата трябва да извърши процес на форматиране, който напълно го почиства от всички файлове. Ако е необходимо, програмата ви позволява да създадете резервно копие на дяла.

Създаване на резервен диск в WinSetupFromUSB

Подготовка на диска

Ако използваното флаш устройство все още не е форматирано, преди да започнете да записвате разпределението, то може да бъде форматирано с вградените инструменти на програмата.

Подготовка на диска в WinSetupFromUSB

Конфигуриране на менюто за стартиране

Отделен инструмент на програмата е насочен към настройване на менюто за стартиране (достъпът до този инструмент е по избор).

Конфигуриране на менюто за зареждане в WinSetupFromUSB

Предимства:

1. Висока функционалност;

2. Помощта е напълно безплатна.

недостатъци:

1. Няма руски език;

2. Сравнително сложно меню от програмата.

WinSetupFromUSB е инструмент, предназначен за използване от опитни потребители. средният потребител може да има затруднения при използването на различни програмни инструменти. Помощната програма има разширена гама от инструменти, позволяващи ви да направите висококачествен запис на флаш устройство за зареждане или за многозадачност.

Свали WinSetupFromUSB безплатно

Изтеглете последната версия на програмата от официалния сайт