Много от нас доста често изтеглят музика, видео и изображения на компютъра. Поради тази причина повечето потребители се опитват да намерят удобен начин за изтеглянето на файлове на компютъра.

Ако използвате Yandex.Browser, такива сайтове като VKontakte, Odnoklassniki, YouTube, Vimeo и т.н. и искате да изтеглите различно съдържание оттам с няколко кликвания, тогава разширението на браузъра Savefrom.net ще бъде както никога преди.

Инсталиране на Savefrom.net

Хубаво е, че потребителите на други браузъри трябва да изтеглят програми, да ги инсталират и щастливите собственици на Yandex.Browser могат просто да включат разширението в настройките. За да инсталирате помощника за savefrom.net за браузъра Yandex, отворете " Меню " и изберете " Добавки ":

Добавки към Yandex.Browser-2

В раздела " От директорията на добавките на Opera " активирайте " SaveFrom.net ":

Активиране на Savefrom.net в Yandex.Browser

Изчакайте инсталирането на разширението.

С помощта на Savefrom.net

След инсталирането ще се отвори прозорец за потвърждение и друга полезна информация за използването на разширението. Тук ще се покаже инструкция за това как разширението работи на различни сайтове. Ето още няколко примера:

Запазете от VKontakte

Запазете от VKontakte-2

Запазете от YouTube

Запазете от Vimeo

Запазете от Instagram

Както можете да видите, разширението е вградено в сайтовете и съвпада хармонично с интерфейса им. Можете да изберете различни видео формати и веднага да видите размера на файла.

Също така можете да кликнете върху бутона за удължаване в горния ред на браузъра, за да получите достъп до допълнителни функции:

Допълнителни функции Savefrom.net

Отидете на SaveFrom.net - незабавно ви пренасочва към вашия сайт и сам вмъква връзка към файла в полето за изтегляне.

Актуализиране на връзките - това е актуално, ако внезапно връзката за изтегляне не се появи.

Изтегляне на аудио файлове - всички песни, намиращи се на страницата, се изтеглят.

Изтегляне на плейлист - създава плейлист от плейлиста и го изтегля. В бъдеще (плейлистът) ще работи в локалния ви Windows плейър, ако имате интернет.

Изтегляне на снимки - всички снимки, намиращи се на страницата, се изтеглят.

Настройки - също така не забравяйте да посетите отметките, за да персонализирате разширението за вас.

Savefrom.net е незаменимо разширение за тези, които обичат да изтеглят. Това наистина е много удобно, работи на популярни сайтове и се вписва перфектно в интерфейсите им. Трудно е да се намери по-полезно и ценно приложение за изтегляне на различно съдържание по едно и също време.