За да промените гласа си в наши дни, не е нужно да навивате и натоварвате гласовите си шнурове. Достатъчно е да инсталирате програма, която ще направи всичко за вас. Едно такова интересно приложение с такива способности е Scrambi.

Scramby ще ви позволи да промените гласа си отвъд признанието. С тази програма можете да играете трик на играчите във всяка онлайн игра или да изненадате приятелите си с необичайния си глас в клиенти за комуникация като Skype или TeamSpeak.

За разлика от такива програми клоун Scrambi не е свързана с конкретно приложение. Можете да използвате Scramby във всяко приложение, което поддържа връзката на микрофон.

Съветваме ви да погледнете: Други програми за промяна на гласа в микрофона

Появата на програмата Scramby

Променете гласа си

Програмата ви позволява да променяте гласа си, като го направите като робот по-нисък или увеличите тона му. Scramby има няколко дузини настройки за ефективна обработка на звука.

Промяна на гласа в Scrumbi

Има функция за обратно възпроизвеждане, която ви позволява да слушате собствения си променен глас.

Включете забавен звук или фон

Можете да възпроизведете един от вградените в програмата звуци с едно щракване. Той ще бъде чут от хора, които седят с вас в гласов чат.

Активиране на звуците в Scramby

Можете също да включите фонов звук, който ще се наслагва върху речта ви. Това ще ви позволи да се преструвате, като че ли сте в шумен град или в природата. Възможно е да регулирате силата на звука на заден план.

Запишете гласа си

Можете да записвате модифицираната си реч, като кликнете върху бутона за запис. Записаният звук се записва във формат WAV.

Звуков запис в Scramby

Предимства на Scramby

1. Прост интерфейс като един прозорец;
2. Способността бързо да превключвате между 3 гласа;
3. Възможност за записване на звук;
4. Scramby работи във всяко приложение, което поддържа микрофона.

Недостатъците на Scramby

1. Продуктът не се разпространява безплатно. Можете да вземете пробен период за ваше сведение;
2. Без гъвкаво регулиране на височината на гласа;
3. Интерфейсът на приложението не е преведен на руски език.

Като цяло, Scramby е лесна за използване програма за промяна на гласа. Без да има много настройки, Scramby ви позволява да променяте гласа си доста добре, като го направите така, както искате.

Изтеглете пробна версия на Scramby

Изтеглете последната версия на програмата от официалния сайт