Ако искате да създадете няколко уникални сложни серийни клавиша, тогава ще се появят специални програми, чиято функционалност е фокусирана върху този процес. След това ще разгледаме един от представителите на този софтуер, генератор на серийни ключове - прост инструмент за генериране на ключове от всякакъв размер и във всяко количество.

Колони и брой знаци

Генераторът на серийни ключове подканва потребителя да коригира броя на колоните и знаците в тях поотделно за лични искания. Всяка колона се обозначава със собствената си буква на азбуката, която се показва над символите на кода.

Колони и знаци в тях Генератор на серийни ключове

Типове знаци

Програмата ви позволява да използвате в ключовия капитал и малки букви на английската азбука, както и номера. Потребителят трябва само да отбележи типовете знаци, които иска да види в генерирания код, като програмата ще ги разпространява на случаен принцип във всички колони.

Настройване на използваните знаци генератор на серийни ключове

Ключовото поколение

Избирайки броя колони и коригиране на знаците остава само да се определи необходимия брой генерирани кодове и да се стартира програмата. Струва си да се отбележи, че в безплатната версия на една стъпка можете да създадете само два клавиша наведнъж. След закупуване на пълната версия, наличното количество ще се увеличи на хиляда броя наведнъж. Генерираните ключове имат свои собствени номера и се показват в главния прозорец на програмата.

Генератор на серийни ключове за генериране на ключове

Списък с ключ за експортиране

Генераторът на серийни ключове няма голям набор от функции, но ви позволява да изпълнявате най-основните необходими действия, сред които е възможността да експортирате списъка и да го запазите в текстов файл. За да направите това, има отделен прозорец, а самият процес се извършва само с няколко кликвания и не е нещо сложно.

Експортния списък на ключовете Генератор на серийни ключове

Изходен код на програмата

Ако сте ангажирани с програмирането и искате да приложите скриптове от генератора на серийните ключове в проекта си, тогава разработчиците ще ви позволят да го направите безплатно, като предоставите изходния код на софтуера си в няколко PLs наведнъж. Трябва само да изберете един от тях, след което ще се отвори нов прозорец с готов код, в който се добавят и някои коментари.

Изходен код и скриптове на програмата Генератор на серийни ключове

достойнство

  • Простота и лекота на използване;
  • Бързо генериране на ключове;
  • Представете необходимите настройки;
  • Отворен източник.

недостатъци

  • Липсата на руски език;
  • Програмата се разпространява срещу заплащане.

В тази статия разгледахме генератора на серийни ключове - проста и ясна програма, която ще ви помогне бързо да създадете точното количество серийни ключове от всеки формат. Тази програма ще бъде полезна за програмисти на платен софтуер или хора, които използват клавиши за активиране в други области.

Изтеглете пробна версия на генератора на серийни ключове

Изтеглете последната версия на програмата от официалния сайт