IOS


Благодарение на компютрите, смартфоните, интернет и специалните услуги комуникацията стана много по-лесна. Например, ако имате устройство с iOS и инсталирано Skype приложение, можете да прекарате минимално време с потребителите, дори ако са от другата страна на света.

Чат в чат стаи

Skype ви позволява да обменяте текстови съобщения с двама или повече събеседници. Създавайте групови разговори и разговаряйте с други потребители по всяко удобно време.

Изпращане на текстови съобщения до Skype за iOS

Гласови съобщения

Няма възможност да пиша? След това запишете и изпратете гласово съобщение. Продължителността на такова съобщение може да бъде до две минути.

Гласови съобщения в Skype за iOS

Аудио и видео повиквания

Skype по това време беше истински пробив и се превърна в една от първите услуги, които реализираха възможността за гласови и видео разговори през интернет. Така разходите за комуникация могат да бъдат значително намалени.

Гласови обаждания и видеообаждания в Skype за iOS

Групови гласови повиквания

Често Skype се използва за работа в екип: преговаря, изпълнява големи проекти, играе игри за мултиплейър и т.н. Използвайки iPhone, можете да общувате с няколко потребителя едновременно и да общувате с тях за неограничен период от време.

Групата за Skype призовава за iOS

ботове

Не толкова отдавна, потребителите се чувстват очаровани от ботове - те са автоматични събеседници, които могат да изпълняват различни задачи: да информират, обучават или помагат да прекарват времето си. Skype има отделен раздел, където можете да намерите и добавите ботове, които ви интересуват.

Ботове в Skype за iOS

моменти

Споделянето на незабравими моменти в Skype със семейството и приятелите ви е направено много по-лесно благодарение на нова функция, която ви позволява да публикувате снимки и малки видеоклипове, които ще се съхраняват в профила ви в продължение на седем дни.

Моменти в Skype за iOS

Разговори към всички телефони

Дори ако човекът, който ви интересува, не е потребител на Skype, това няма да се превърне в бариера за комуникация. Презаредете сметката си в Skype и се обадете на каквото и да е число по света при благоприятни условия.

Позвънява до всеки телефон със Skype за iOS

Анимирани емотикони

За разлика от Smileys Emoji, Skype е известен със собствените си анимирани усмивки. Освен това, емотиконите са много повече, отколкото си мислите - просто трябва да знаете как да получите достъп до онези, които първоначално са скрити.

Прочетете повече: Как да използвате скрити усмивки в Skype

Анимирани емотикони в Skype за iOS

Библиотека GIF Animations

Често, вместо емотикони, много потребители предпочитат да използват подходящи GIF анимации. В Skype, използвайки GIF анимации, можете да избирате емоции - голяма вградена библиотека ще ви помогне.

GIF анимация библиотека на Skype за iOS

Промяна на кожата

Персонализирайте дизайна на Skype по Ваш вкус с помощта на нова опция за избор на тема.

Промяна на кожата за iOS

Прехвърляне на информация за местоположението

Изпратете етикети на картата, за да покажете къде се намирате в момента или къде възнамерявате да отидете тази вечер.

Споделяне на информация за местоположението в Skype за iOS

Търсене в интернет

Вграденото търсене в интернет ще ви позволи да намерите точната информация веднага, без да оставяте приложението, и да го изпратите в чата.

Търсете в интернет в Skype за iOS

Изпращане и получаване на файлове

Поради ограниченията на iOS, можете да прехвърляте само снимки и видеоклипове чрез приложението. Можете обаче да приемете всеки тип файл и да го отворите с поддържаните приложения, инсталирани на устройството.

Трябва да се отбележи, че изпращането на файл на събеседника не е задължително да се извършва в мрежата - данните се съхраняват на сървърите на Skype и веднага щом потребителят влезе в мрежата, файлът ще бъде получен незабавно от тях.

Прехвърлете файлове на Skype за iOS

достойнство

  • Приятен минималистичен интерфейс с руски език;
  • Повечето функции не изискват парични инвестиции;
  • С най-новите актуализации работата на приложението се е увеличила значително.

недостатъци

  • Не поддържа прехвърлянето на файлове, с изключение на снимки и видео.

Microsoft преосмисли Skype, правейки го по-мобилен, прост и бърз. Недвусмислено Skype може да се счита за едно от най-добрите приложения за комуникация на iPhone.

Изтеглете Skype безплатно

Изтеглете последната версия на приложението от App Store