Съвременният свят сега е трудно да си представим без видео и всеки човек, по един или друг начин, участва в видеозаписа. Много хора започват да правят това професионално, записват видео блогове или подобни видеоклипове. Но има ситуации, когато камерата на ръка просто не може да бъде и видеото трябва да бъде направено спешно.

В този случай програмата CMR рекордер , която може да направи инструмент за записване и записване на видео от нормална уеб камера на компютър, ще ви помогне.

Съветваме ви да погледнете: Най-добрите програми за запис на видео от уеб камера

Видеозапис

Тази функция е леко неудобна в програмата. За начинаещия е много трудно да разбере какво точно трябва да се направи, но благодарение на руския език всеки може да разбере. В това меню можете да намерите източника на видеоклипа и те могат да бъдат програми на трета страна на вашия компютър или уеб камера на друго устройство, ако имате IP адрес за това устройство. Източникът може да бъде екран на компютъра, така че да можете да реализирате видеозапис от екрана.

Записване на видео в SMRecorder

Добавяне на пояснение

Когато снимате от екрана, можете да добавите анотация. Това може да бъде всяко изображение.

Добавяне на пояснения към SMRecorder

Вграден конвертор

Програмата разполага с видео конвертор, който не се различава от специфичните функции, но е добро решение, ако спешно трябва да промените видео формата.

Конвертор в SMRecorder

Вграден плейър

В допълнение към конвертора програмата включва и плейър. Също така малко неудобно, бавно и необичайно, но това е добър заместител на стандартния. Тя може да бъде отворена, като кликнете върху иконата "Play" (2) или изберете видеоклип (1) и тя ще започне автоматично.

Играч в SMRecorder

предимства

  1. Допълнителни вградени програми
  2. Частично руски интерфейс (тук и там не е преведен до края)
  3. Възможност за получаване на видеоклипове от други източници

недостатъци

  1. Няма разкази
  2. Няма ефекти
  3. Неудобно стартиране на видеозаписа

SMRecorder е добро средство за записване на видео от уеб камерата и екрана, но е направено в много неудобен стил, който отблъсква неприятния му интерфейс. И липсата на ефекти прави програмата по-малко функционална от тази WebcamMax , въпреки че също нямаше сценарий.

Изтегляне СМРэкордер бесплатно

Изтеглете последната версия на програмата от официалния сайт