Snapseed е първоначално мобилен фоторедактор, който по-късно е придобит от Google. Тя е внедрила онлайн версията си и предлага да редактира снимките, качени в услугата "Google Фото", с негова помощ.

Функционалността на редактора бе значително намалена в сравнение с мобилната версия и бяха оставени само няколко от най-необходимите операции. Няма специален, отделен сайт, на който се хоства услугата. За да използвате Snapseed, ще трябва да качите снимка в профила си в Google.

Отидете на Snapseed Photo Editor

вещи

В този раздел можете да изберете филтрите, които са насложени върху снимката. Повечето от тях са избрани специално, за да премахнат недостатъците при снимане. Те променят тона, който трябва да бъде настроен, например - много зелено или твърде наситено червено. С помощта на тези филтри можете да изберете варианта, който ви подхожда. Предлага се и функцията за автоматично коригиране.

Ефекти Онлайн Snapseed Photo Editor

Всеки филтър има собствена настройка, с която можете да зададете степента на приложението му. Можете да видите визуално промените преди и след наслагването на ефекта.

Настройки на изображението

Това е основната част на редактора. Той е оборудван с такива настройки като яркост на цвета и насищане.

Настройки на изображението в Google Online Snapseed Photo Editor

Яркостта и цветът имат допълнителни настройки: температура, експониране, винетяване, промяна на тоналността на кожата и много други. Трябва също така да се отбележи, че редакторът може да работи с всеки отделен цвят.

Разширени настройки на

резитба

Тук можете да изрежете снимката си. Нищо особено, процедурата се извършва, както обикновено, при всички прости редактори. Единственото нещо, което може да се отбележи, е способността да се изрежат определени шаблони - 16: 9, 4: 3 и така нататък.

Изрязване на изображения онлайн Snapseed Photo Editor

извъртане

Този раздел ви позволява да завъртите изображението, докато можете да определите неговата степен произволно, както искате. Повечето от тези услуги нямат такава възможност, което със сигурност е значително предимство на Snapseed.

Изображение за ротация на изображения онлайн

Информация за файла

Тази функция добавя описание към снимката ви, задава датата и часа, когато е направена. Можете също така да видите информация за ширината, височината и размера на самия файл.

Редактиране на информацията за файла Онлайн Snapeed Photo Editor

Споделяне функция

С помощта на тази функция можете да изпратите снимка по имейл или да я качите след редактиране в една от социалните мрежи: Facebook , Google + и кикотене , Услугата незабавно ще ви предложи списък на често използваните ви контакти за лесно изпращане.

Функция Споделяне на изображението Online Snapseed Photo Editor

достойнство

    Русифициран интерфейс;

  • Лесен за употреба;
  • Работи без закъснения;
  • Наличие на разширена ротационна функция;
  • Безплатно ползване.

недостатъци

  • Силно съкратен функционален;
  • Няма възможност за промяна на размера на изображението.

Всъщност това са всички характеристики на Snapseed. Той няма много функции и настройки в своя арсенал, но тъй като редакторът работи без закъснения, той ще бъде удобен за лесни операции. И способността да се върти изображение до известна степен може да се разглежда като отличителна полезна функция. Можете също така да използвате фоторедактора на вашия смартфон. Налични версии за андроид и IOS , които имат много повече възможности.